1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rejestracja Monster Hunter Frontier

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez JuNy, Listopad 9, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. JuNy

    JuNy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olsztyn
    Jak teraz robic kody na Monster Hunter Frontier da sie dalej ? bo teraz jak chce zrobic to musze te krzaczki wpisywac . da rade to jakos obejsc ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    nie, tłumaczysz 6 cyfr i tyle
     
  4. JuNy

    JuNy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olsztyn
    Jak to przetlumaczyc ? bo mam male problemy :p
     
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    [​IMG]
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  6. JuNy

    JuNy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olsztyn
  7. minigun10

    minigun10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 4, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Witam mam pytanie to ma być 5 cyfr czy 6? Pozdrawiam
     
  8. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    5

    Wysłano z X8 z użyciem Tapatalk
     
  9. weplausss

    weplausss Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dziala to jeszcze po wpisaniu kodu wyskakuje mi jakis czerwony napis dodam ze specjalnie zrobilem konto na Japonskim adresie e mail i zmienilem region na japonski dla pewnosci
    i nic
     
  10. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    źle przepisałeś kod.
     
  11. kluzajp

    kluzajp Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Trzeba Wpisać Cyfry Zamiast Tych znaków ? Robie tak i to nic nie daje ... Prosze o pomoc
     
  12. PokerFacowaty

    PokerFacowaty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    408
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Tak, musisz wpisywać 5 cyfr zamiast japońskich liter. Nie zawsze to działa, jak nie działa to nowe konto i od nowa.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum