1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

rejestracja xbox live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dubi82, Październik 11, 2010.

  1. dubi82

    dubi82 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    panowie mam pytanko,chodzi o zarejestrowanie na livie,chodzi o to ze kiedy sie rejestruje czyli wpisuje login, mail i potem haslo to nastepnie wyskakuje mi komunikat usluga xbox live jest obecnie nie dostepna sprobuj pozniej itak milion razy to samo co jest????
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kasztanek9994

    kasztanek9994 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tm
    Wiec tak :)

    Włączasz xboxa .
    1. Ustawienia systemu/Ustawienia Konsoli/Język i ustawienia regionalne/Ustawienia regionalne/Wielka Brytania
    2. To wszystko :) .

    Edit : nie koniecznie musisz ustawiac Wielką Brytanie . ja przynajmniej tak mam :) . Aha i ten komunikat wyświetla Ci się dlatego że masz ustawioną Polskę :) a jak wiadomo :) w Polsce nie ma xbox liva :).
     
  4. drwota

    drwota Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Ale będzie niedługo i jak poczekasz do listopada to zarejestrujesz na na Polskę...
     
  5. Niedzwiedz88

    Niedzwiedz88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    skierniewice
    a da sie zmienic jak jestem zarejestrowany na Wielka Brytanie na Polske jak wejdzie w listopadzie live ?!?!
     
  6. ArturSworski

    ArturSworski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Microsoft nad tym pracuje, ale nie jest to pewne na 100%. Myślę, że raczej będzie to możliwe, bo jeśli tego nie wprowadzą to stracą wielu klientów. Kto, mając zbieranie przez wiele miesięcy G założy nowe konto tylko po to, by przy obrazku mieć napisane Polska. Wszyscy zostaną na UK i US, a XBL PL nie wypali ;)
     
  7. mmakov

    mmakov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    witam mam problem z xbox live przeszedłem wszystkie testy sieci i aby zalogować się trzeba zainstalować aktualizacje wtedy się zgadzam i po chwili pisze abym sprawdził stan sieci kod statutu 3127-0000-3080-0300-807B-0194 nie wiem co robić pomocy z góry dzięki
     
  8. Blue

    Blue Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    Prawie na 100 % procent bedzie możliwa migracja kont z innych krajów na Polske, wiem to bo rozmawiałem na ten temat na infolinii MS jak akutualizowalem gwarancje, koleś mnie pytał czemu TAG jest na USA a konsola przypisana ma Polski adres, a ja ze mieszkałem w USA :D i oczywiscie teraz nie gram LIVE i sam mi powiedzial ze w listopadzie premiera uslugi LIVE w Polsce i że pracują nad sprawnym sposobem migracji kont.

    Od paru dni mi wyskakuje akulizacja konsoli, ignorowalem ją restartem konsoli. A apropo tego błedu poszperałem w necie i znalazłem ten sam problem o takiej samej sygnaturze kodu błędu po ostatniej aktualizacji, narazie nie wiadomo o co chodzi.

    //HoFi:9.Nie pisz postów pod sobą (do tego służy przycisk "edytuj").następny taki post i warn//
     
Wczytywanie...

Poleć forum