1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rejestracja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Myca, Listopad 2, 2009.

  1. Myca

    Myca Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Strzelce Opolskie
    Pomocy!
    Kupiłem Xbox'a 360 3 dni temu ( W Sobotę)
    I nie mogę go zarejestrować na Xbox.com
    Cały czas pokazuje błąd w rejestracji.
    Konsolę kupiłem nową w Media Markcie.
    Pisałem do Microsoftu ale to nic nie dało.
    Mam nadzieję że pomożecie...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Zmień region w ustawieniach na kraj na który chcesz się rejestrować
     
  4. mic1225

    mic1225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łomża
    Napisz jaki błąd to spróbujemy pomóc.
     
  5. Myca

    Myca Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Strzelce Opolskie
    Gdy wpiszę nr seryjny konsoli i zatwierdzę pokazuje mi komunikat o takiej treści: "Wystąpił problem i nie można ukończyć żądania." nic mi to nie mówi. A region jest ustawiony na Polskę.
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Na Polskę jak będziesz miał zrobione to nie zarejestrujesz bo w PL nie ma Live... Musisz zmienić na UK albo US
     
  7. Myca

    Myca Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Strzelce Opolskie
    Czyli muszę założyć nowe konto na Xbox.com z regionem ustawionym na np. UK? Bo w ustawieniach nie mogę tego znaleźć...
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ustawienia konsoli => region => zmieniasz z Polski na inny kraj
     
  9. Myca

    Myca Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Strzelce Opolskie
    Ale ja potrzebuję zarejestrować KONSOLĘ na stronie www.xbox.com(Tak żebym w razie ROD'a mógł ją na gwarancji naprawić) a nie KONTO gracza... Wybacz że zawracam tak głowę ale ja się nie znam na tym...
     
  10. Ruzyk

    Ruzyk V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2009
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Przemyśl
    jak kupiłeś konsolę 3 dni temu i to w MM to na 95% jest to Jasper, wersja w której nie ma bata żeby wyskoczył RROD
     
  11. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ojjj przepraszam.. Tam podajesz takie dane jak przy gamertagu... U mnie bez problemu się zarejestrowało wszystko

    P.S. i tak w razie awarii będziesz musiał dzwonić bo przez neta tego nie załatwisz
     
  12. Ruzyk

    Ruzyk V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2009
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Przemyśl
    eee z tego Co wiem to teraz jak masz awarie to przez neta możesz załatwić, nigdzie nie dzwoniąc dodali taki formularz
     
  13. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Aha czyli musiało się coś zmienić :) To przepraszam za mój błąd ;)
     
  14. Myca

    Myca Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Strzelce Opolskie
    Ok dzięki. Ale zapomniałem dodać ważnej rzeczy... Otóż gdy kupiłem xboxa nie zwróciłem uwagi że pudełko z konsolą jest otwarte (kable itp. też), dopiero w domu się skapnąłem, więc moje pytanie brzmi: Czy mogłem dostać konsolę "Z wystawy" czyli używaną oraz zarejestrowaną? Jeżeli tak to czy mogę ją w jakiś sposób Przerejestrować?
     
  15. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jeżeli już jest zarejestrowana to może to zmienić tylko osoba, która ją zarejestrowała na siebie. Jednak zawsze możesz zadzwonić do M$ i powiedzieć, że masz paragon itepe i musza wtedy jakoś zmienić na Ciebie (o ile jest zarejestrowana na kogos)
     
  16. Myca

    Myca Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Strzelce Opolskie
    Ok to jutro zadzwonię do M$. Jeżeli nic to nie pomoże to pojadę do MM z reklamacją i wymienię na nowego (przynajmniej mam nadzieję że mi wymienią...)
     
  17. Axee

    Axee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zmień kraj na inny.
     
  18. Wujek WilQ

    Wujek WilQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żory ( Śląsk )
    @Axee Niezły z ciebie górnik odkopałeś 2 letni temat.
     
Wczytywanie...

Poleć forum