1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Remember Me (2013) XBOX360-STRANGE

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Czerwiec 1, 2013.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE:Remember_Me_XBOX360-STRANGE
     
    6 użytkowników lubi ten post.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. endless200

    endless200 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Koszalin
    Dziwne, wypaliłem płytkę jak każdą inną z XGD3, i akurat tylko w tej wyskoczył mi komunikat że płyta nie jest obsługiwana.
     
  4. hellsing007

    hellsing007 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Najprawdopodobniej ma zabezpieczenie CIV ale poczekam na potwierdzenie zanim sam się zdecyduje na wypalenie :/
     
  5. nerialis

    nerialis Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wypalone zwykłą nagrywarką i działa na LT 2.0 - jestem w 3 epizodzie bez problemów. Gra zainstalowana na dysk, trik z mp3 przy włączaniu i instalacji.

    NIE ma CIV

    Pozdrawiam
     
  6. endless200

    endless200 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Koszalin
    Jeżeli posiada zabiezpieczenie civ, muszę jakoś inaczej nagrać? Posiadam nagrywarkę ihasa.
     
  7. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Jeżeli masz Ihasa to civ ci nie straszny. Ale ta gra nie posiada żadnego zabezpieczenia. Jak masz LT 3.0 to przepuść po prostu przez abgx i normalnie nagraj
     
  8. endless200

    endless200 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Koszalin
    Będę musiał tak zrobić.

    Po przeleceniu abgx'em i dograniu topologi wszytko działa pięknie.
     
  9. Yony_master

    Yony_master Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Ludzie , sprawdzajcie najpierw w ABGX ,a potem nagrywajcie. Obraz gry ma topologie zrobioną pod LT 2.0 - komunikat na czerwono - topologia nie pasuje do tej zawartej w bazie programu ABGX - tak to można to na szybko przetłumaczyć , wiec nie ruszy bez przeskanowania programem.
     
  10. Swift

    Swift Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Gra chyba posiada Civ. Pobrałem, usunąłem topologie i wyskakuje, że płyta nie obsługiwana.
     
  11. marcopolo26

    marcopolo26 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    NIE MA CIV-A !!! Nagrane nagrywarką laptopową clonemcd po dograniu topologii 2.0 instaluje sie i smiga z dysku. Posiadam lt 2.0 i mam zero problemow z nowymi grami
     
  12. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    jakby miała civ to działa i wywaliło po 5min płyta nie autoryzowana
     
  13. viktor

    viktor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2012
    Posty:
    77
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Ja nagrałem ihasem 2,4x predkość i chodzi, verbatim

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
  14. Swift

    Swift Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    To ja nie wiem co źle zrobiłem. Cofnąłem topologie i mi wywala błąd że płyta nie obsługiwana.
     
  15. dzwonkom

    dzwonkom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2008
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wydanie od Strange, jest już przygotowane pod LT 2.0, tak więc cofanie topologi mija się z celem....
     
  16. Swift

    Swift Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Aha dobra to już wiem w czym problem.
     
  17. kbrs

    kbrs Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mozesz napisac o co chodzi? mam ten sam bład, gra zinstalowana na dysku, ale nie moge jej odpalic
     
  18. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Czyli co błąd o autoryzacjii czy plyta nieobsługiwana?
    A tak wgl to nagrałem ihasem instaluje sie na dysk i normalnie pyka.
     
  19. Rooob3

    Rooob3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
    Hmm.. Ciekawe.. Przepuściłem przez abgx'a, nagrałem ihasem i w którymś epizodzie mi wywala komunikat o zabrudzonejpłytce.. Przy próbie instalcji gry wykakuje to samo..
    To kto ma jakieś pomysł ;)?
     
  20. cerix12

    cerix12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 30, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dokładnie. Grę wypaliłem IHasem + LT3.0 zgodnie z instrukcją, ale przy wypalaniu na dysk twardy dociąga do 44% i pojawia się komunikat o szmatce. Dwie płyty zmarnowałem i za każdym razem w tym samym miejscu jest szmatka! Ktoś wie w czym tkwi problem?
     
  21. Yony_master

    Yony_master Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Moim zdaniem napęd lub płytki dają o sobie znać, mam to samo np przy nowym metro 3 płytki do kosza,ale kupiłem nowa partie Platinum z innym numerkiem id i idzie na 100%, spróbuj nagrać inną grę i zobacz jak się zachowuje ewentualnie przedmuchaj napęd sprężonym powietrzem, pomaga to i w nagrywarce i w konsoli również, ewentualnie sprawdź te wcześniejsze płytki już nagrane u kogoś znajomego.
    Powiedz z jaką prędkością nagrywasz płytki czy jest to 2,4x czy może 4x, Ja przez okres niecałego roku paliłem 4x i szło miodzio potem pojawiły sie problemy 2-3 na 10 płyt nie szło uruchomić, zmieniłem na 2,4 i pali nawet na porysowanych płytkach z końca szpuli.
     
Wczytywanie...

Poleć forum