1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Requerying orbital mesh...

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Drey, Kwiecień 15, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Drey

    Drey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam społeczność xlinka po dłuższej przerwie :) Swego czasu nawalczyłem się z xlinkiem, że hoho. Gdy już dorobiłem się działającego xlinka mój ping nie pozwalał grać zbyt często więc się poddałem. Stałem się posiadaczem RGH, a co za tym idzie, postanowiłem zacząć grać online. Niestety mój kai zaczął wyświetlać cudowną informacje "Requerying orbital mesh". Niegdyś pomagał na to restart. Teraz niestety nie jest tak łatwo. Restart, reinstalacja, czyszczenie rejestru i roamingu nic nie dała. Tak jak wcześniej nie mogę połączyć się serwerami ;/ Zna ktoś może jakieś rozwiązanie? Mi pomysły się skończył. Czytałem starsze fora i tam twierdzili, że można podmienić plik z ip serwerów ale niestety nie znalazłem pliku z takowymi. Ktoś może był sprytniejszy ode mnie i rozwiązał kiedyś ten problem? Pozdro.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. marzzz73

    marzzz73 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    181
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    poustawiaj i wbijaj na xbs więcej ludzi gra
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    No marzza tez widzialem na xbs heh

    Wysłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk
     
  5. marzzz73

    marzzz73 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    181
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ja Ciebie również :)
    zaraz ide grać zapraszam
     
  6. Drey

    Drey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Macie jakiś Cloud list best of the best? ;]

    Chyba te programy mnie nie lubią. Wywala mi błąd o portach i firewall przy starcie engine ;/ a wszystko odblokowane :(
     
  7. marzzz73

    marzzz73 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    181
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    upnp w routerze włączone ? i lecisz po kablu , nie wifi ?
     
  8. Drey

    Drey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    upnp? Nie znaju takiej opcji ;/ Po kablu oczywiście.
     
  9. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    jutro o 19 ustawiamy z MARZZZem mi kompa na XBS więc jak coś to sobie popykamy ^^^^^^^^^^^^^
     
  10. marzzz73

    marzzz73 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    181
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    advenced network setting szukaj
     
  11. Drey

    Drey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    UPnP włączone ;/
     
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum