1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Reset Glitch Hack a wersja Dashboarda - Pytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kamilradom1910, Wrzesień 24, 2011.

  1. kamilradom1910

    kamilradom1910 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam !!! Zamierzam sobie zrobić w przyszłości Reset Glitch Hacka w konsoli. I mam pytanie. Chciałem sobie wejść na XBOX LIVE żeby pobrać parę demek. Muszę jednak uaktualnić Dashboard zgodnie z komunikatem w konsoli. W tej chwili mam wersję 8955. I stąd pytanie jak uaktualnię do najnowszego to będzie możliwość zrobienia później RGH jak tylko będzie dostępny. Bo coś słyszałem że na najnowszym Dashboardzie może nie działać, tylko nie wiem czy na tym który jest teraz (wersja 13599) czy na tym który dopiero wyjdzie. Proszę pomóżcie !!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. djseban

    djseban Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bełchatów
    Przypuszczam, że w ciągu 1-1,5 miesiąca zostanie wydany rebooter do Reset Glitch Hacka (co umożliwi odpalanie alternatywnych dashboard'ów). Ja na twoim miejscu czekałbym z update'owaniem, bo zawsze może być tak jak z PS3 - wszyscy byli pewni, że konsola złamana w 100% hardware'owo, a jak przyszło co do czego i wszedł update 3.56 to nie można było robić już downgrade'ów. Ja bym nie robił.

    Pozdrawiam
     
  4. kamilradom1910

    kamilradom1910 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czyli nie mogę zaktualizować nawet do 13599 ??
     
  5. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @kamilradom1910:
    Aktualnie możesz aktualizować bez obaw do najnowszej wersji. W przyszłości jednak radziłbym obserwować wydarzenia by nie utrudnić sobie dostępu do Homebrew na Xboksie.

    @djseban:
    Technicznie rzecz biorąc, w przypadku RGH rebooter nie jest potrzebny by uruchomić hakowany Dashboard.
     
Wczytywanie...

Poleć forum