1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Reset GTA V

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Igor0505, Październik 1, 2013.

  1. Igor0505

    Igor0505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam, mam problem z gta v. Otóż kiedy przechodzę misję "Ojciec i Syn" robi się czarny ekran i resetuje się gra oraz pisze: "Gra została ponownie uruchomiona z powodu problemów z urządzeniem do zapisu, na którym zainstalowano grę. Jeśli problemy występują ponownie , proszę wymienić to urządzenie i ponownie zainstalować grę". Czy to wina pendrive? Dzięki za odpowiedzi!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Prosze

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Igor0505

    Igor0505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Co proszę? Jak chciałeś podać link to nie działa
     
  5. JazdaCycki

    JazdaCycki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 18, 2011
    Posty:
    35
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Wydaje mi się że on napisał "proszę" odnosząc się do twojego ostatniego zdania, "Dzięki za odpowiedzi!!"


    Może pomoże ponowne zainstalowanie gry na dysku/pen ?
     
    1 osoba to lubi.
  6. Igor0505

    Igor0505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Aha to nie zaczaiłem o co chodzi. Ludzie pomóżcie, dodam że pendrive ma 13 mb/s odczytu
     
  7. Dragor

    Dragor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema słuchaj mam to samo tylko że mi się wogóle gra nie chce uruchomić odrazu się restartuje i to samo pisze a pendrive 16 GB właśnie do mnie doszedł i dalej nie działa a u kolegi działa wiec gra jest ok ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum