1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Reset konsoli po okolo 30 minut grania

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez 65userow, Styczeń 15, 2010.

  1. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam! Jest to moj drugi post na tym forum z problemem. O toz gdy gram sobie w obojetnie jaka gre to po okolo 30 minut grania konsola sie resetuje, na zasadzie pad sie wylacza, na tv sa tylko diody podswietlajace piksele, na x360 gasna te przednie diody lecz uklad chlodzenia nadal dziala.

    Za pomoc THX(oczywiscie prosilbym o porady inne niz "idz do serwisu")
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ingvar

    Ingvar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Brodnica
    Wyczyść dokładnie wnętrze konsoli z kurzu, możesz też zmienić pasty pod GPU i CPU
     
  4. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Kurz? Wiatrakiem troche przez te otwory w obudowie probowalem.

    możesz też zmienić pasty pod GPU i CPU
    Nie znam sie na tym. ;/
     
  5. Raffcio

    Raffcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    231
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Lepiej oddaj do osoby ktora sie na tym zna ;) To jest nowa konsola ?
     
  6. qatroo

    qatroo Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    popróbuj, być może masz coś źle podpięte albo coś nie tak z ładowarką. Sory, wiem że prosiłeś ale to jedyne rozwiązanie żebyś to zaniósł do serwisu ale poczekaj może ktoś inny ma na to sposób i zaraz o tym napisze
     
  7. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    @UP
    Jaka ladowarka ;O?


    @TOP
    Ja bym jednak na gwarke slal albo do serwisu oddal
     
  8. Senseipl

    Senseipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ile konsola ma, tak podstawowej rzeczy nie napisałeś
     
  9. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Na poczatku grudnia ja kupilem.

    popróbuj, być może masz coś źle podpięte albo coś nie tak z ładowarką

    Fajna ladowarka. Nie za duza?:eek:.Ale z ta "ladowarka" to probowalem tez bo kolega ma tez x360 i pozyczylem od niego.

    Lepiej oddaj do osoby ktora sie na tym zna

    I moze jutro tak zrobie:D
     
  10. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    oddaj ją do serwisu, nie kombinuj sam bo jeszcze coś zepsuje :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum