1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Reset zegara i daty

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez roszej, Listopad 29, 2009.

  1. roszej

    roszej Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Inowrocław
    Witam,

    mam taki mały problem. Na moim xboxie (elite z marca 2009) resetuje się godzina i data i w związku z tym mam pytanie.

    Czy data może się zresetować po odłączeniu zasilacza?
    Czy powinna być zapamiętana np jak w PC lub laptopie.

    Dodatkowo powiem że załozyłem konto na xbox live, ale narazie odłączyłem xboxa od internetu a cały czas mi sie ta godzina resetuje.

    Czy tak powinno być? a no i ustawia mi się data 20 (albo 12 albo 22 nie pamiętam) listopad 2005 godzina 14:00
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Damian1010

    Damian1010 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    xbox nie ma bateri do potrzymania godziny wiec sie resetuje podlonczenie do liva aktualizuje godzine ale wtyka z pradu i znow mamy rok 2005
     
  4. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    temat był już na forum.
    W ciągu dnia bardzo często dochodzi do cwilowych przerw w dostwie prądu i wtedy zegar się resetuje. No chyba, że odłączasz zasilacz to wtedy to jest powodem.
     
  5. roszej

    roszej Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Inowrocław
    oki wielkie dzięki, myslałem że jako jest to w sumie komputer to ma jakąś bateryjkę... no ale nie ma.
    Dzięki
     
Wczytywanie...

Poleć forum