1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

resetująca sie data i godzina

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez karbon1992, Czerwiec 18, 2012.

  1. karbon1992

    karbon1992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2012
    Posty:
    53
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jak w temacie. Przy każdym uruchomieniu konsoli resetuje mnie sie godzina i data. Xbox nie jest podłaczany do xbox live wiec nie pobierze sobie godziny i daty. Wyczytalem gdzieś że mogą być to padniete kondesatory przy wejsciu do podłaczenia padów. Czy to prawda?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    po odlaczeniu zasilacza sie resetuje
     
  4. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Nie prawda. Nie odłączaj Xboxa 360 od zasilania to data i godzina nie będzie się resetowała :)
     
    1 osoba to lubi.
  5. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    przeczytaj co kolega wyzej napisal... to samo, odlaczenie zasilacza rowna sie odlaczeniu od zasilania wiec nie siej zametu
     
  6. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    tyczyło się wypowiedzi autora tematu o kondensatorach, mój błąd bo nie zacytowałem.
     
  7. karbon1992

    karbon1992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2012
    Posty:
    53
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    czy az tak trudno było MS włozyć baterie podtrzymującą zegar...
     
  8. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    przy kazdym odłaczeniu od pradu musze sie bawic w ust daty i godz norma:)
     
  9. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    po co bateria skoro wystarczy byc podlaczonym do neta i problem znika
     
  10. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    no ja flage juz mam a co jak mnie zbanuja:D
     
  11. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    ci co grają na oryginałach też mogą mieć flagę,wystarczy że mają porysowaną płytę.
     
  12. karbon1992

    karbon1992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2012
    Posty:
    53
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    o_O ?? Brałeś coś?
     
  13. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    po pierwsze skad mozesz wiedziec ze masz flage, ten smieszny programik to bzdura, a po drugie jak cie zbanuja to co stracisz?? grac offline bedziesz mogl a teraz skoro nie grasz online i nie jestes podlaczony do neta to masz to samo co ban
     
  14. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    no wlasnie nie wiem czy ten programik jest wiarygodny,ale sugerujac sie nim to po wpisaniu kilkunastu cyferek pokazalo mi ze mam flage mogłem ja zdobyc gdy gralem w MOH:2010 wtedy jakas przepustke dostałem na miecha i oczywiscie dżoja z rąk nie puszczałem ale to byl pirat i mozliwa taka przepustka w piracie?:D
    jesli chodzi o bana to caly czas gram offline i ten ban o którym pisałem to byl żart:)
    mysle nad kupnem czystego slima+12miesiecy xboxlive bo super zabawa
     
  15. karbon1992

    karbon1992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2012
    Posty:
    53
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jaki program do sprawdzania flagi bo coś nie w temacie jestem?
     
  16. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    szczerze to zapomniałem nazwe ale znalazłem "xval"
     
    1 osoba to lubi.
  17. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    [​IMG]
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  18. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    @up
    Bez przesady, może coś w tym jest, bo też tutaj o tym czytałem...
    Jakieś reklamacje były, bo typów banowało za brak weryfikacji gier z AP 2.5 (Black Ops?), właśnie z powodu porysowanych płyt.
    Jak wrócę z roboty, to poszperam na necie, co i jak z tym było... :D
     
  19. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    xval już dawno nie jest miarodajny
     
Wczytywanie...

Poleć forum