1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Resetujący się XBox 360 S 4GB.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Qri017, Lipiec 29, 2014.

  1. Qri017

    Qri017 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mój problem jest przedstawiony na filmie https://www.dropbox.com/sc/3gjx3saqm2uf019/AAAiO5ApLcYUvseHoYJHsVSDa. Proszę o pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Wrzuc ten filmik na yt, bo nikt nie bedzie specjalnie go zasysac na komputer zeby Ci pomoc.
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Ciężko cokolwiek stwierdzić. Problem może być zarówno z pamięcią nand, z southbridge, z prockiem jak i napieciami na płycie. Wiec pozostaje znaleźć jakiś dobry serwis.
     
  5. Qri017

    Qri017 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie trzeba pobierać :)
     
  6. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    No to przepraszam, bo ja wchodzilem przez tel. i bym musial pobierac ;)
     
  7. Sowa

    Sowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    439
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tarnów
    Wątpie w usterki procka/sb, jak chodzi o niestabilne napięcia także nie jestem przekonany, na początku skupił bym się na urządzeniach sata. Ale oczywiście tutaj trzeba wykonać pewne pomiary.

    pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum