1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Resident Evil 4 HD

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kylex, Październik 27, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. kylex

    kylex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Znalazłem na sieci wyżej wymienioną grę w wersji do nagrania na dvd (realese od P2P). Po przepuszczeniu ją przez abgx'a wywala po prostu masę błędów na czerwono. Mimo tego ludzie pod wstawką pisali że gra działa. Czy ktoś z was wypalał ową wersję i jest w stanie mi powiedzieć czy działa? A jeśli tak to co powoduje że abgx tak przy niej wariuje z "czerwonymi" komunikatami. Z góry dziękuję z odpowiedzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. albinos

    albinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    193
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a moze masz źle ustawiony abgx? znajomy nagrywał chyba tą własnie wersje i wszystko zieloniutkie
     
  4. kylex

    kylex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ustawienie ABGX'a jest raczej napewno dobre, zresztą nagrałem już "troszkę" gier, wszystkie przepuszczałem przez abgx'a i nigdy czegoś takiego nie było.
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Mi ta wersja dziala tylko po zainstalowaniu na dysk z plyty wywala przeczysc plytke szmatka
     
  6. urkopl

    urkopl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    bo to jest przerobka z PS3 i dlatego takie błedy ,a kolega ma racje trzeba zainstalkowac na dysk i smiga
     
  7. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    @urkopl udzielił wyczerpującej odpowiedzi. Temat leci do kosza bo dział GRY nie jest działem w którym się pisze o tym jak nagrać gry...
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum