1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Resident Evil 5 Demo

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Leyton, Styczeń 5, 2009.

  1. Leyton

    Leyton Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2008
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mierzęcice
    Elo, ściągnąłem RE 5 według http://grrr.pl/2008/12/05/jak-zassac-demo-resident-evil-5-juz-teraz-poradnik-x360/

    Problem tkwi w tym, że wyskakuje komunikat "Kod regionu płyty jest nieprawidłowy dla tej konsoli" jest na to sposób? Jeśli tak to jaki? A jeśli nie to jak inaczej pobrać grę żeby działał?

    Dzięki i pozdro ;]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. papux

    papux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2008
    Posty:
    371
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  4. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    dokladnie.... pobierz z tych linkow a w sumie to najlepiej nagraj tak jak jest opisane krok po kroku w PORADNIKU do wypalania dem.ja nie mialem pojecia jak to zrobic a z tym poradnikiem wszystko wyszlo i resident dziala...............................popros kogos zeby ci tu wkleil link do poradnika..zrobil go chyba ERNO .. ja wedlug niego wypalalem i jest super
     
  5. Leyton

    Leyton Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2008
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mierzęcice
    Dzięki za odpowiedź, już zasysam (nie nawiedzę rapida:/ ale trudno;p).

    Pozdro ;]
     
  6. WReki

    WReki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2008
    Posty:
    296
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    podczas uruchamiania gry miałeś konsole podpiętą do XBL czy nie? bo jeśli miałeś podłączoną do XBL to odłącz, bo inaczej tego demka nie uruchomisz.
     
  7. Leyton

    Leyton Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2008
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mierzęcice
    Z rs zrezygnuję bo będzie się ściągać wieczność ;p A neta miałem podłączonego, teraz spróbuje bez;p

    Odłączyłem XBL i nic nie dało, dalej pisze to samo, pozostaje mi czekać na full wersje bo na rs nie chce mi się kupować premium;p
     
Wczytywanie...

Poleć forum