1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RESIDENT EVIL 5 -modyfikacja .iso

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez fuktu, Marzec 6, 2009.

  1. fuktu

    fuktu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2008
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdnica
    Witam

    resident evil 5 chodzi tylko na ixtreme 1.4 i wyzej(ja mam starsza wersje)

    gdziesz czytalem ze mozna zmodyfikowac odpowiednio obraz tak aby ruszyl on na starszym ixtreme. tak jest z Tom Tlancy H.A.W.K. (bez problemu chodzi tylko na 1.6)

    pytanie tylko co musze zrobic?? i jak?? moze znacie jakas rade?? sposob??

    pomozcie napiscie jak to mam zrobic;P jesli sie wogole da;]


    PS nie mowcie zebym sobie na 1.4 zmienil bo gadalem z chlopem co sie tym zajmuje i klucz mi jest potrzebny org a ja go nie posiadam bo zgubilem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Ech ty chyba nawet sam niewiesz o czym piszesz a chłop co sie tym zajmuje to pacan i tez nie ma pojecia o czym mówi.
     
  4. fuktu

    fuktu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2008
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdnica
    radzilbym oryginalny klucz nagrac na plyte cd jesli zgubimy klucz a w przyszlosci chcielibysmy zmodyfikowac nasz firmware to niedarady

    tak mi powiedzal
     
  5. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    I to wystarczy do stwierdzenia ze niewie o czym mówi.
     
  6. andryush

    andryush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    849
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Hajnówka
    Czyli to oznacza , ze nie majac klucza moge w dowolnej chwili zmodyfikowac naped? mam Lite-On'a
     
  7. fuktu

    fuktu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2008
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdnica
    dobra niech bedzie ale mi nie o naped chodzi ale obraz gry nie moge znalezc na forum jak to zrobic?? w jednym poscie znalazlem ze jest mowa jak to zrobic ale szukam i nie moge znalezc . o to mi chodzi tylko
     
  8. fuktu

    fuktu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2008
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdnica
    temat moze isc do kosza!
     
Wczytywanie...

Poleć forum