1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Resident evil 5 obraz się łamie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wojtasfloryda, Kwiecień 18, 2012.

  1. wojtasfloryda

    wojtasfloryda Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam problem z grą resident evil 5, mianowicie obraz mi się łamie, czytałem że to może być problem z częstotliwością odświeżania. Mój tv to samsung L32D400 zmieniony na L32D450.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    a masz ustawione odświeżanie na 60Hz
     
  4. wojtasfloryda

    wojtasfloryda Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam ustawienia optymalne czyli poprostu podłączyłem konsole kablem hdmi i to wszystko nic nie zmieniałem
     
  5. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    najlepiej dać ustawienia standardowe w odwiezaniu i sprobowac przy innego rozdziałce :)
     
  6. wojtasfloryda

    wojtasfloryda Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to w ustawienianach systemu konsoli jest tak? mam tam ustawienia DHTV i sa do wyboru 420p, 720p, 1080i, 1080p, 1024 x 768, 1360 x 768. Mój TV ma 32 cale to ktore najbardziej pasuje?, mam ustawione 1360x768 no i grafa świetna gdyby nie to łamanie się obrazu
     
  7. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    ustaw na 720p lub jak masz TV FullHD na 1080p :) i powinno być ok :) Ja mam TV Samsunga UE32D5500 i mam ustawione na 1080p gdzie Resident Evil 5 mi się nie łamał :)
     
  8. wojtasfloryda

    wojtasfloryda Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zmieniłem na 1080i łamanie znikło ale grafa moim zdaniem dużo gorsza :/
     
  9. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    ustaw na 1080p :) a nie na 1080i :)
     
  10. wojtasfloryda

    wojtasfloryda Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jednak na 1366x768 ładniej to wszystko wygląda. Tylko resident evil tak łamie każda inna gra śmiga tak jak trzeba, niewiem co sie dzieje ;/
     
  11. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Najwidoczniej gra nie jest przystosowana do tej rozdziałki dlatego tak się łamie :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum