1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RESIDENT EVIL 5 - opinie

Temat na forum 'Gry' rozpoczęty przez Loord, Marzec 3, 2009.

  1. Loord

    Loord Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świętokrzyskie...
    RESIDENT EVIL 5 ....... już jest - jakie macie wrażenia - jeżeli ktoś już ściągnął - ja już zasysam mam 50% ;p - jutro napisze jak gra się prezentuje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Leyton

    Leyton Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2008
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mierzęcice
    9h 30 min, potem nagrywanie jakieś 40 minut , pogram i opiszę swoje wrażenia . .
     
  4. emekmk

    emekmk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2008
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jugów
    nie boicie się bana?;d premiera dopiero 13
     
  5. mati007kom

    mati007kom Banned

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Pruszków
    ale premiera światowa będzie 5:)
     
  6. fatumzoR

    fatumzoR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Ja tego nie rozumiem, jeżeli gra się w grę która jeszcze nie miała premiery - wtedy dostaje się bana?
     
  7. Angoleiro

    Angoleiro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2009
    Posty:
    165
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ciekawi mnie czy gra będzie tak krótka jak czytałem (9h) - mam nadzieję, że wyrobi chociaż 15 godzin dobrego i ostrego gameplayu :D
     
  8. swiatek94

    swiatek94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2008
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    mały offtop

    Było wałkowane z milion razy ,ale ci odpowiem

    Jeśli grasz w grę która jeszcze nie miała premiery w sklepach na 99% możesz dostać bana chyba ,że grasz z odłączonym kablem wtedy ryzyko spada .
     
  9. raph

    raph Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    102
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    moim zdaniem zwyczajna bzdura rozsiewana wsrod tępych uzytownikow.
    Masz jakis naoczny dowód tego ze tak robią ?
     
  10. falcon1984

    falcon1984 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    237
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Czy release: Resident Evil 5 RF XBOX360-KFC

    odpali się na ixtreme 1.5 ? Czy może dopiero na 1.6 albo na starym 1.4 ?

    Bo mam 1.5 i nei wiem czy ruszy
     
  11. seba1415

    seba1415 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2008
    Posty:
    479
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Phie... bo to mało osób?:eek:
    A co do gry... musze koniecznie w nią zagrać i przekonać się czy naprawdę tak jak mówił Capcom gra jest przezaje*****
     
  12. Na razie ściągam inną gierkę. Jednak już niewiele mi jej zostało i potem od razu będzie leciał Resident Evil 5. Czekałem z niecierpliwością na tą gierkę i wreszcie się doczekałem :) I co najważniejsze gra działa na iXtreme 1.5.
     
  13. lagwa

    lagwa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2008
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeśli chodzi o kooperacje to ta gra to miód! Grałem z kolegą dzisiaj i przeszliśmy 2 częsci 1 chaptera. Nie jest może zbyt straszna [narazie?] ale pieski mogą wkurzać;] Polecam wszystkim grę w koopereacji z kolegą. W tym trybie jest to najlepsza gra na xboxa wg mnie. Jedyne co irytuje to to że nie można wymieniać się broniami, każdy ma oddzielną kasę i to że achievemnty lecą na konto tego kto go wykonał a nie na jedno wspólne.

    Polecam wszystkim a szczególnie fanom serii i fanom gry multi;]
     
  14. Szczepan600

    Szczepan600 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gra jest poprostu świetna, niezła grywalność, dobra scieżka dźwiękowa i wspaniała grafika, nie wiem czy nie pokusić się o stwierdzenie ze lepsza od KZ2(chodź to różne gry) Oczywiście gra ma swoje błędy i niedociągnięcia ale i tak wspaniała. Ja doszedłem do 3-go rozdziału i mogę powiedziec narazie tylko tyle, przejdę dalej, powiem coś więcej.
     
  15. Leyton

    Leyton Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2008
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mierzęcice
    Czytałem, że niby ma nie działać na 1.4, czy to prawda?
     
  16. m2gik

    m2gik Banned

    Dołączył:
    Luty 8, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Leyton, będzie działać na iXtreme 1.4.
     
  17. judassi1987

    judassi1987 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Poznań
    ja już sam nie wiem co z tym iXtreme na pewno działa do 1.4 bo taki właśnie mam
     
  18. judassi1987

    judassi1987 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Poznań
  19. judassi1987

    judassi1987 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Poznań
    poprostu si załamię jak ja ściągnę i nie bedzie mi działac grał ktos juz na 1.4????
     
  20. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tak działa na ixtreme 1.5 i wcześniejszych. Mi się cop nie podoba obraz tandetnie pomniejszony nie na cały ekran
     
  21. ariel23

    ariel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2008
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    co wy sobie wkrecacie z tym Ixtreme? gra bedzie dzialac bez problemu...
     
Wczytywanie...

Poleć forum