1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Resident Evil 5

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez AuSeR, Styczeń 15, 2009.

  1. AuSeR

    AuSeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pomorze
    Aby dało się uruchomić demo tej gry, trzeba być odłączonym od XBL, w innym wypadku będzie pojawiał się nam napis, że niemożna uruchomić tej gry//WReki

    Tak pisze w dziale Demo kolo gry Resident Evil 5 a jak odłączyć tego XBL ? Xbox Live bo nigdy sie nie laczylem a jak wlaczyllem gre to wystapil blad tak jak bylo napisane
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    nie jesteś podłączony do sieci w ogóle?
     
  4. AuSeR

    AuSeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pomorze
    Jestem w Multimedia i mam caly czas wlaczony internet czyli ,ze co trzeba wylaczyc normalnego neta zeby w to zagrac ?
     
  5. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    ja normalnie nie używam xbl ale pojechałem kiedyś do kumpla zaktualizować grę, podłączyłem się wszystko ładnie pięknie zarejestrowałem i w ogóle. I chciałem pokazać mu demko i wyskoczył mi ten błąd. No to ja odpiąłem kabel sieciowy od konsoli i wtedy odpaliłem, bez zabawy w jakiś opcjach.
     
  6. AuSeR

    AuSeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pomorze
    Ja nawet chyba nie mam tego kabla sieciowego o ile sie nie myle ale potem jeszcze zobacze dzieki za pomoc :)
     
  7. Nefarod

    Nefarod Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2008
    Posty:
    305
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wieliczka
    Taa, a internet ci idzie do xboksa powietrzem (Wi-Fi to na pewno nie masz)... Musiałeś się łączyć z XBL, inaczej ten błąd nie miałby miejsca.
     
Wczytywanie...

Poleć forum