1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Resident evil 6 Aktualizacja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Boras18, Październik 5, 2012.

  1. Boras18

    Boras18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam Przerobiłem iso z lt 3.0 na lt 2.0 wszystko ok po zainstalowaniu prosi o aktualizacje czy moge zaktualizowac czy usunie mi przerobke czy moze aktualizacja w jakis inny sposob ?? prosze o odpowiedz pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    jaki masz dash z reguly teraz nie usuwa jak masz 13599 lub wyzszy mozesz jechac z aktualką
     
  4. Boras18

    Boras18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak mam 13599 czyli moge aktualizowac z plyty ??
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    zrob z penka lepiej :)
     
  6. Boras18

    Boras18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A wiesz moze z kad moge sciągnąc i jakas mała instrukcja ??
     
  7. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
  8. Boras18

    Boras18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zrobiłem aktualizacje i mam napis Płyta nie jest obsługiwana. Dlaczego przeciez zmieniłem z lt 3 na lt 2 ??
     
  9. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    zresetuj konsole wyszysc pamiec cache i tyle
     
  10. Boras18

    Boras18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok gra sie odpala wszystko działa tylko ze po chwili wyskakuje napis Bład gry: Nie mozna autoryzowac dysku po nacisnieciu ok konsola restartuje sie. jest na to jakas rada ??
     
  11. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    nagrywana ihasem?
     
  12. Boras18

    Boras18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  13. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    tak gierka lepiej jak bedzie wypaona ihasem niby 124 jest ale musisz pytac w sklepie czy ma rev.b oni wiedza o co kaman jak nie to tez sklep pro-line :)
     
  14. Boras18

    Boras18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok nagrywarka zamówiona dzieki wszystkim za pomoc. A mam jeszcze takie pytanie czy jak wejde do internetu to mi cos zablokuje czy nic sie nie stanie ?
     
  15. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Odwieczne pytanie. Czy jak połącze się z live czy mnie zbanują. To ja wam przedstawie moje podejście.

    Mamy dwie opcje:
    1. Podłączamy się pod live
    2. Zostajemy offline

    Skutki. Tu też mamy dwie opcje.
    1. Gdy wybierzemy podłączenie się do live możemy dostać bana ale nie musimy. Ostatnio to bardzo rzadko się zdarza.
    2. Gdy będziemy tylko offline na pewno nie dostaniemy bana ale też nie pogramy multi.

    Wybierająć opcję pierwszą, jeśli zostaniemy zbanowani to będziemy mogli grać offline więc co nam szkodzi. Mimo że dostaniemy bana to pocieszyliśmy się live'm. W opcji drugiej nigdy nie pogramy multi :D Ja wybieram opcję 1:)
     
  16. Testowy1234

    Testowy1234 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie trzeba ihasha.

    Uwaga: Do tych wszystkich co mają L.T.2.0 z dashem 15574 i posiadają zwykłą nagrywarkę. Podaję sposób jak uruchamiać gry tworzone pod L.T.3.0. Sprawdzone na PS13 oraz Residen Evil6.
    1. Pobieracie obraz pod L.T.3.0
    2. Przetwarzacie go na ABXie360
    3. Instalujecie na dysku. Po instalacji gra się nie uruchomi i będzie wyrzucać komunikaty typu 'dysk nie obsługiwany' itp.
    4. Przerabiamy obraz na L.T.2.0 za pomocą 'patch_lt3.0_isos_to_lt2.0' i narywacie na nową płytę
    5. Teraz tą nową płytę wkładacie do XBOXA i uruchamiacie grę.

    Działa w 100%

    Pozdrawiam
     
  17. Boras18

    Boras18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jaką wersją abixa i czy sa wymagane jakies specjalne ustawienia ??
     
  18. Testowy1234

    Testowy1234 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wersja ABX 1.0.2. W zasadnie to chyba nawet nie musisz przepuszczać przez ABX tylko od razu nagrywasz w wersji lt3.0 na potrzeby instalacji płyty na dysku. Ważne żeby przerobić obraz na lt2.0 przed nagraniem drugiej płyty.

    Żadnych specjalnych ustawień, nagrywane imgburnem na standardowych ustawieniach zaczerpniętnych z poradników.
     
Wczytywanie...

Poleć forum