1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Resident Evil 6 - Jak włączyć co-op (split-screan)

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez vlopi, Wrzesień 28, 2012.

  1. vlopi

    vlopi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dokładnie jak w temacie a mianowicie jak włączyć podzielony ekran skoro nawet nie ma menu a na youtube widać że się da:

    Resident Evil 6 Co-op Gameplay Preview - YouTube

    P.S. prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Grzechu23

    Grzechu23 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    również mam z tym problem za chiny nie mogę do tego dojść.
     
  4. dominoxD

    dominoxD Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    musicie pograć z jakieś 20min i wtedy włączy się ta opcja
     
  5. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    Split screen ustawić możesz dopiero przy wyborze rozdziału. Preludium jest single player.
     
  6. kshychopata

    kshychopata Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    137
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dokladnie, Jak minie prolog i bedziesz chcial wybrac bohatera to bedzie wtedy mozliwosc single albo split screen. cierpliwie czekaj.




    A o co chodzi z tymi pkt doswiadczenia? Gdzie je wymienic?
     
  7. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    Po albo przed rozpoczęciem rozdziału
     
  8. imbir

    imbir Banned

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam,
    a można zmienić jakoś split screena bo mnie strasznie wkurzają te czarne przestrzenie. W piątce był normalny pionowy a tu tak to zrąbali żałosne!!
     
Wczytywanie...

Poleć forum