1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Resident Evil 6 problem z savem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Maniak123, Listopad 27, 2012.

  1. Maniak123

    Maniak123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    146
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam,mam pytanie jak sobie radzicie z savem w resident evil 6?gdy wyswietla sie komunikat trwa zapisywanie to wlasnie niekiedy nie mam zrobionego sava.Czy moze po komunikacie trwa zapisywanie musze dotrzec do punktu kontrolnego?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4559
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Resident Evil 6 tak ma po zapisie niekiedy cofa do wcześniejszego momentu :) trochę to jest niekiedy denerwujące.
     
  4. Shodan155

    Shodan155 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    161
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Olkusz
    Najlepiej przechodzić cały poziom i tyle : ) Nie są długie, nawet jeśli grasz na PRO to idzie to dosyć sprawnie.
    Dwa razy miałem taki przypadek jak w temacie, niby jestem pod koniec levela jest " Trwa zapisywanie... " no to myśle " okej, mam save mogę wyłączyć ".
    Odpalam później grę i co widze ? Że jestem gdzieś w połowie poziomu. Czasem tak to się buguje, czasem działa normalnie.

    Dlatego od tamtej pory wole zrobić cały poziom, a jeśli wiem że mam mało czasu to nawet nie dotykam się tego. Ot taka nauczka na przyszłość : )
     
  5. Maniak123

    Maniak123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    146
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja akurat wlasnie wlaczylem poziom zawodowiec,meczylem sie z godz z jedna rzecza,patrze save,konsole wylaczylem a tu lipa po wlaczeniu jej i cofnelo mnie dosc sporo wstecz.Ale i tak zalicze gre na tym najwyzszym poziomie,jest bardzo trudno
     
  6. SmoQ1988

    SmoQ1988 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2011
    Posty:
    56
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wołomin
    Trochę odświeżę temat. Grałem od kilku tygodni w RE6, wszystko było pięknie, przedwczoraj ukończyłem poziom Leonem, wyszedłem do menu i zagrałem jeszcze partyjkę w Mercenaries. Wczoraj uruchamiam grę i zonk :/ Próbując wybrać miejsce zapisu czytam komunikat "Twój zapis został uszkodzony" czy coś takiego. Gdy przeglądałem pliki z poziomu konsoli zauważyłem, że mój "uszkodzony" zapis waży 40 kb, a reszta sprawnych zapisów pozostałych profili na konsoli waży 80 kb.

    Czy ktoś z Was spotkał się z tym problemem albo wie co mogło być przyczyną, że uszkodził mi się zapis?
     
  7. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4559
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Przeważnie save zostaje uszkodzony jak wyłączysz konsolę podczas zapisu gry lub zawieszeniu konsoli. Ja tak miałem podczas przechodzenia Hitmana Rozgrzeszenie gdzie w połowie gry mój save został uszkodzony i musiałem grę przechodzić od nowa.
     
Wczytywanie...

Poleć forum