1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Resident Evil 6 XBOX360-COMPLEX

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Wrzesień 26, 2012.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28050
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE: Resident.Evil.6.XBOX360-COMPLEX
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Potwierdzam, gra ma polski język
    UPDATE DASHBOARDU NIE USUNIE PRZERÓBKI !
     
  4. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    co jest na dvd2?
    dalsza cześć gry czy coś innego;)??
     
  5. Jakub Nieścioruk

    Jakub Nieścioruk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    55
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    "CD1 = Sama gra po angielsku , wszystko smiga
    CD2 = Plysa z językami , jak chcesz wiecej języków niz angielski , musisz wgrac CD 2 .. ale jak wystarczy ci Angielsku , nie ma potrzeby nawet sciagać CD 2"

    i moje pytanie:


    Jak odpalic na jtag zeby był PL?
    Ta samo jak max payne wrzucic do disk 1 i disk 2 ?
    Czy wypakowac iso i wrzucic do odpowiedniego folderu z gra?
    Czy wrzucic odpowiedni plik do content jak przy spolszczeniu MP?
     
  6. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1511
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    tez jestem zainteresowany jak to zrobic zbey zadzialalo na RGH
     
  7. roxes

    roxes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    430
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Planeta Mako
  8. pawel1902

    pawel1902 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    234
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Świętochłowice
    Audio ENG wraz z PL napisami jest na DVD 1 potwierdzam gra działa idealnie na LT 3.0 nagrana ihasem
     
  9. cwieq89

    cwieq89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  10. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    a może ktoś napisac jakie języki są na dvd2 może coś jeszcze bedzie b ponad 2g i tylko języki??
     
  11. ziombel86

    ziombel86 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2009
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czy ta gra ma zabezpiecznie civ?
     
  12. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1511
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    czyli wystarczy tylko 1dvd 2 nie jest potrzebna nam wogole?
     
  13. Rafal86PL

    Rafal86PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    1) Co konkretnie jest na DVD2
    2) Można grać w CO-OP całą grę ?
     
  14. d0mel

    d0mel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    pytanie profilaktyczne wrzucac tak jak poprzednie 2płytówki typu max payne mass effect itd
     
  15. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1511
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    wydaje mi sie ze nie trzeba 2 dvd na 1 dvd sa PL napisy i gra wiec 2 dvd jest zbedna
     
  16. d0mel

    d0mel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    czyli w tej grze tylko pl napisy sa ? jezyka jako tak polskiego nie ma jesli tak to fakt dvd2 nie potrzebna
     
  17. lschabol

    lschabol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1. Do grania pl wystarczy dvd1, na 2 dvd jest tylko język włoski, hiszpański, francuski i portugalski nic więcej.
    2. Tak z tego co grałem można.
     
  18. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    Nagrałem tylko DVD 1 i są polskie napisy. Ktoś pytał czy jest CIV. Ja nagrałem grę laptopem używając truncate(iHasa popsułem) i z włączonym mp3 zarówno podczas instalacji jak i gry nie ma błędu o autoryzacji.
     
    1 osoba to lubi.
  19. Domanerio

    Domanerio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Nagrywał ktoś już pod LT 2.0?
     
    1 osoba to lubi.
  20. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1511
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Nie bo kazdy ma juz LT3.0 i tobie tez radze
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  21. sarinek

    sarinek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    96
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    a skąd masz niby takie statystyki?!
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum