1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Resident Evil 6

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez brzeziniak, Październik 6, 2012.

  1. brzeziniak

    brzeziniak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Mam pytanie czy do gry w resident evil 6 potrzebne są dwie płyty do gry single player ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
  4. brzeziniak

    brzeziniak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
  5. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Wystarczy 1 płyta.
     
  6. TheMacias

    TheMacias Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Polska
    Druga płyta nie służy "do niczego"... Tam są tylko "inne" wersje językowe gry (ich instalatorki) !
     
  7. monkey222

    monkey222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2008
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    podepne sie pod temat.. czemu w RE6 nie ma osiagniec???

    W necie wyczytalem ze sa ale jak gram to nic nie wyskakuje a gdy dam w menu konsoli GRY i osiagniecia to nie ma nawet gry RE6..o co chodzi
     
  8. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    ja mam osiągniecia wiec nie wiem w czym problem
     
  9. monkey222

    monkey222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2008
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja nie mam. skonczyłem leonem pierwszy scenariusz . teraz jestem po wypadku autokaru i musze isc na cmentarz i zadnego osiagniecia jeszcze nie zdobylem. A jak wcisne na padzie menu i dam GRY - OSIAGNIECIA to wyskakuje cala lista gier a Residenta 6 tam nawet nie ma
     
  10. Wojtek_Łapek

    Wojtek_Łapek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Grałem w RE6 wg. mnie najgorsza część EVER ! Gram od jedynki od czasów p.s.x.
     
  11. goldphoenix

    goldphoenix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janikowo
    ja mam takie pytanko posiadam dash 2.0.
    13.604.0 i mam takie pytanko czy pójdzie mi resident evil 6 na mojej konsoli aha i mam przeróbke lt 2.0 prosze o szybka odpowiedz pozdro a i prosze adminów o przeniesienie tej wiadomosci gdyby była w złym temacie pozdrawiam
     
  12. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4559
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Przeczyść pamięć podręczną konsoli :)
     
  13. haszisz

    haszisz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    O co chodzi w ustawieniach przed rozpoczęciem kampanii "reakcja na atak"?
     
  14. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    gra nie poleci musisz dash podnieść
     
  15. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    czy bedziesz mogł strzelac czy tylko czekasz az cie ocuci partner badz partnerka zależy kim grasz
     
  16. haszisz

    haszisz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Thx, ale teraz gram bez tej opcji i mogę strzelać. Jak jest "nie zezwalaj" czy jakoś tak w menu to znaczy, że jest ta opcja aktywna? Dziwne.
     
  17. monkey222

    monkey222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2008
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czyscilem pamiec na wszystkich dyskach i nic. gram juz druga kampanie i nie ma dalej zadnego osiagniecia;/
     
  18. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4559
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    To usuń swój profil i pobierz go ponownie z XBL, powinno pomóc.
     
  19. monkey222

    monkey222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2008
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie bede pobpinal konsoli do neta bo nie chce bana , na innych grach pojawiaja sie osiagniecia, tylko na RE nie ma.

    Przeszedłem juz cała i stwierdzam ze gra kiepska. szkoda bo liczylem na ta gre. Ostatnio re ORC bardzo rozczarowało i teraz znowu RE6 okazało sie kiepskie.
    Jedynie kampania leona cos przypominałą residenta ,reszta kampani to takie bardziej Gears of war niz RE.
    Pozostaje czekac az kiedys wyjdzie prawdziwy resident podobny do code veronica:)
     
  20. monkey222

    monkey222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2008
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    skonczylem wszystko i uwazam ze gra zawiodla i jest marna. To sie powinno nazywac gears of resident. ta gra to porazka a szkoda bo wiazalem z nia wiele .Zamiast robic 4 kiepskie kampanie to powinni zrobic jedna a dobra..wolalbym zagrac w re 2 niz re6
     
  21. Killswitch

    Killswitch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    Niestety należy się powoli przyzwyczajać, że stare Residenty nie wrócą. Najbardziej denerwuje mnie to, że ataki nogami i rękami są groźniejsze niż strzały z pistoletu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum