1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Resident.Evil.Operation.Raccoon.City.XBOX360-iMARS

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez Turin, Marzec 17, 2012.

  1. Turin

    Turin Ryżownik Ryżownik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 19, 2011
    Posty:
    281
    Polubienia:
    296
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    [​IMG]

    Region: Free
    Język: ENG/Napisy PL
    Abgx360: http://i35.fastpic.ru/big/2012/0317/8c/a4419450e47fc221be6c0d7c234a9c8c.png
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ADRENALiNA

    ADRENALiNA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Małopolska
  4. roxes

    roxes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    430
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Planeta Mako
    Napisy pl są ?
    Znalazłem wstawkę na polskiej stronie i pisze że są napisy.
     
  5. ADRENALiNA

    ADRENALiNA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Małopolska
  6. Fiorek

    Fiorek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  7. Futami

    Futami Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    60
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    3m
    Czy przypadkiem premiera tej gry nie jest dopiero 20 marca?
     
  8. ADRENALiNA

    ADRENALiNA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Małopolska
    Jest. Też jestem po 2 misji.
     
  9. Wheelman

    Wheelman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2009
    Posty:
    296
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak dla mnie to takie L4D ale baardzo w stylu RE, dosc czasto przy nawet malej zadymce pojawia sie spadek klatek, nie wiem do czego ma sluzyc atak melee skoro i tak musze mashowac przycisk by zabic zombiaka, to juz szybciej zabije przez headshota.
     
  10. tygrytron40

    tygrytron40 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Gra ma tylko 7 misji singla przeszedłem w ciagu 5godzin na poziomie normal.
     
  11. Erno

    Erno V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    602
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kielce
    Jest systemlink ?
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zmienili styl gry, uzywaja tytulu resident evil. Do takiego gatunku jaki tu zaproponowali, brak system link, brac co-op2 na splicie strzal w kolano.
     
  13. AlexUnder

    AlexUnder Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak odpalić co-opa na splitscreenie ?
     
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie da sie

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  15. Erno

    Erno V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    602
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kielce
    Jednym słowy LIPA czekałem na ten tytuł z myślą o Co-Opie / SystemLink a tutaj du**
     
  16. Wheelman

    Wheelman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2009
    Posty:
    296
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Przeciez System Link/Split Screen to martwe ficzery Xboxa w grach, od swieta trafi cos sie na 2 ekrany w dodatku przez system link nie dziala headset wiec jak mam sie komunikowac grajac w COOP a w Zombie w BO badz w Saints Row2? To nie czasy 2000 ze Lan= komputer obok siebie, istnieje takie cos jak router i mozna grac w swoich pokojach.
     
  17. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    No dokladnie router 4-8tv i mozna grać lecz po lanie, brak lagow. Kazdy gow ma co-op, a to taka marna podroba

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  18. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    nie ma CO-OP ? :/

    a chcialem se pograc z ziomkami....
     
  19. Tr1SH

    Tr1SH Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    265
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    ***owo
    Zal plyty na cos takiego! .

    Nie wiem jak w multi ale w tej grze lezy wszystko.Jest to strzelanka a co najwazniejsze dla tego typu gry-strzela sie tu nieprzyjemnie . Grafika jest srednia a lapie czeste scinki..Sztucznej inteligencji kompanow/wrogow po prostu nie ma.Strzelajac nie ma zadnego feelingu,ze wrog rzeczywscie obrywa.Malo tego,zeby kogos zabic trzeba stracic pol magazynka...i te ciosy kosa-wrog powinien byc na hita,a tu sie okazuje,ze taka katana musimy ciskac kilkanascie razyc o by trupa zabic na smierc...a prawda jest taka,ze katana to wystarczylyby 2 ciecia aby trup nie mial ochoty wstac...Zmarnowany potencjal,crap roku,
     
  20. ADRENALiNA

    ADRENALiNA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Małopolska
    6/h i gierka pękła. Taka sobie gierka, ale bez szału myślałem, że będzie coś lepszego.
     
  21. villa7

    villa7 Banned

    Dołączył:
    Maj 5, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Karlino
    reorc

    tez liczylem na cos dłuższego ;) a tu klapa za krotka teraz gram na Weteranie,ale i tak juz poczekam na residenta 6
     

Poleć forum