1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

PL Resident Evil: Revelations 2 (2015) XBOX360-iMARS

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Marzec 15, 2015.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE: Resident.Evil.Revelations.2.XBOX360-iMARS
     
    lolkonoob i groszek_mp1 lubią to.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maniekmaniu

    maniekmaniu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    180
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Podobno nie ma opcji instalacji na dysk.
     
  4. zelbeton

    zelbeton Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak , to prawda , nie ma opcji instalacji na dysk .
     
  5. kamilos ms

    kamilos ms Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    271
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraśnik
    Brak instalacji trochę irytuje.długie wczytywanie i głośna praca napędu przy wersji Fat
     
  6. polslaw

    polslaw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lniano
    Przerobiłem grę abgxiem po odpaleniu robi się czarny ekran i konsola się zawiesza, czy ktoś ma podobny problem??
     
  7. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    A jak nagrałeś ?
     
  8. jary84

    jary84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    190
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Andrychów
    Wyczyśc cache.
     
  9. polslaw

    polslaw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lniano
    Czyściłem dwa razy nic nie pomaga :(

    Nagrywałem jak zawsze każdą płytę Imgburnem prędkością 2,4 po wcześniejszym przeskanowaniu obrazu abgxiem. Wszystkie płyty mi działają tylko nie ta :(
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Marzec 30, 2015
  10. tymoteusz111

    tymoteusz111 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    duninowo
    a czy u was takze konsola dziwnie chodzi napęd nie rozpędza się gra klatkuje i co jakiś czas wywala błąd płyty
     
  11. Nemezis30

    Nemezis30 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2014
    Posty:
    258
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Gra wymaga dobrego lasera, czasami laguje sama od siebie. Ci co mają wyjechany laser mogą mieć z tą grą problemy lub mają złe nagraną.
     
Wczytywanie...

Poleć forum