1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Resident Evil: Revelations (2013) XBOX360-iMARS

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Maj 19, 2013.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE: Resident.Evil.Revelations.XBOX360-iMARS
     
    3 użytkowników lubi ten post.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. hirashin

    hirashin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2012
    Posty:
    31
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Czy gra ma zabezpieczenie CiV? Można wypalać bez ihasa?
     
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    nie ma civ,pójdzie bez ihasa
     
  5. MrDudi

    MrDudi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ^
    potwierdzam. na LT 2.0 śmiga elegancko również (info for noobs )
     
  6. hirashin

    hirashin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2012
    Posty:
    31
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No gra niby nie ma Civ'a, a i tak wywala mi co 20 minut. Przepuściłem przez abgx i wypaliłem img burnerem. Ma ktoś ten sam problem?
     
  7. krz1920

    krz1920 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mnie już na drugiej nagranej płycie co jakiś czas wyskakuje błąd z śćierką.
     
  8. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    nagrane ihas LT 2.0 dash 16203 chapter 4 i nic gra śmiga :)
     
  9. hirashin

    hirashin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2012
    Posty:
    31
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No właśnie identycznie jak u mnie. Obawiam się, że to jednak kolejna gra, która wymaga ihasa do sprawnego działania...
     
  10. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    lipna płyta albo pada laser ,gra nie wymaga ihasa
     
  11. hirashin

    hirashin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2012
    Posty:
    31
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płyta to verbatim, a laser nie może padać, bo konsola ma parę miesięcy, poza tym inne gry chodzą elegancko.
     
  12. MrDudi

    MrDudi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ja nagrywałem na zwykłej nagrywarce i zaliczyłem całą grę bez problemu
     
  13. hirashin

    hirashin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2012
    Posty:
    31
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    LT 2.0 czy LT 3.0?
     
  14. depcik94

    depcik94 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    178
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Radomsko
    U mnie niewywala ale słychać podczas wczytywania pukanie w konsoli:) jakby miała zaraz wywalić gra.
     
  15. MrDudi

    MrDudi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak pisałem wcześniej LT 2.0.

    ale może coś jest na rzeczy bo u mnie również podczas grania (z hdd) co pewien czas dosłownie na sekundę aktywował się laser , coś jakby chciał sprawdzić płytę . no ale jednak nigdy nie wyrzuciło i problemów nie było.
     
  16. mdfak1988

    mdfak1988 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kielce
    Potwierdzam. Nagrane zwykłą laptopową nagrywarką i działa bez problemu. Mam LT 3.0
     
Wczytywanie...

Poleć forum