1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Restart komputera

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dawcio999, Listopad 1, 2011.

  1. dawcio999

    dawcio999 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 15, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mój problem polega na tym, że gdy włączam xboxa połączonego kablem SATA z komputerem, komputer się resetuje i po restarcie nie chce odpalić windowsa, dopiero jak wyłącze X'a i jeszcze raz włącze kompa, to załapuje. Może nie nadaje się do przeróbki? Prosze o pomoc, z góry dzięki!

    P.S Mam chipset nForce3
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dawcio999

    dawcio999 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 15, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Wow, a w jaki sposób to robisz? Nie słyszałem nigdy o czymś takim. Sam napęd podpinam cały czas, ale żeby całego XBOX'a to nigdy :eek:
     
  5. Hiszpan3lek

    Hiszpan3lek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    614
    Polubienia:
    67
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Benidorm
    Moze PC bootuje sie z podlaczonego dysku xboxa.
    Przestaw w biosie bootwanie z twojego dysku HDD/SSD
     
  6. dawcio999

    dawcio999 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 15, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hiszpan3lek, dzięki za odpowiedź nie wpadłem na to, a w biosie mam ustawione na boot from 1st floppy drive, a nie konkretnie mój dysk, więc to chyba możliwe



    EDIT: Tak przy okazji to po regulacji lasera pojawił mi się Open Tray Error, da się to jakoś naprawić bez podklejania itp, i czy wymiana lasera by coś pomogła?
     
  7. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Pewnie skończyłeś laser.
     
  8. dawcio999

    dawcio999 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 15, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam jeszcze pytanie, czy pozostało mi kupienie nowego lasera? Jeśli tak to czy ten będzie dobry do Samsunga? (Z opisu wynika, że jest montowany w Liteonach, Samsungach, Benq) Laser HOP-141X do konsol Xbox 360 Liteon , Nowy (1908131684) - Aukcje internetowe Allegro
     
Wczytywanie...

Poleć forum