1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RF

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez patryk2828, Październik 13, 2011.

  1. patryk2828

    patryk2828 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Siema . ! Mam pytanie gry Region free nagrywa się tak jak gry xgd3 ? lt2.0 ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. domix07

    domix07 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    XGD3 to nowe zabezpieczenie od microsoftu a region free oznacza, że gra pójdzie na konsoli PAL i na NTSC też ,więc jeżeli masz grę RF z zabezpieczeniem xgd3 to nagrywasz tak jak w tutorialu do xgd3. RF ma przy nagrywaniu małe znaczenie
     
  4. F-14 Tomcat

    F-14 Tomcat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    RF to zupełnie coś innego. RF oznacza brak blokady regionalnej.
     
  5. patryk2828

    patryk2828 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ale nie o to mi chodzi ... o xgd2 gry region free czy sie nagrywa tak jak XGD3 ?
     
  6. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jak cdclone to tak samo tylko się pokaże komunikat że iso jest większe niż miejsce na płycie klika się oki i się nagrywa. jak sie imgburn trzeba sobie ściagnąc zmodyfikowaną wersje do nagrywanie xgd3
     
  7. domix07

    domix07 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    xgd2 to przepuszczasz obraz przez agbx i normalnie wypalasz plytę imgburn, bez żadnych kombinacji
     
  8. patryk2828

    patryk2828 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a jak przepuszczać przez abgx ?
     
  9. patryk2828

    patryk2828 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a można mieć zaznaczone w tym opitions w imgburn ? to gdzie się nagrywa na xgd3
     
  10. albinos

    albinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    193
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    czytać forum, bo bezsensowne pytania
     
  11. patryk2828

    patryk2828 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  12. patryk2828

    patryk2828 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  13. patryk2828

    patryk2828 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  14. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City

Poleć forum