1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH 2.0 nie wchodzi do dasha z DVD

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Dux_inf, Wrzesień 15, 2012.

  1. Dux_inf

    Dux_inf Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 5, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    Po wielu próbach zflashowałem nand i wkońcu odpaliłem Xa, ale niestety gdy DVD jest podłączone nic nie pojawia się na ekranie .... zielona dioda nie mruga tylko cały czas świeci od momentu wciśnięcia. Wchodzi do dashboardu i do Xella zawsze tylko nie z podpietym dvd.

    Luty są dobre i sprawdzone. Matrix Glitch Board v1 , Jasper 512 Mb , oryginalny dysk M$

    Jakieś pomysły?

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Dodaj kondensator 68nf oczywiscie cap rozlaczone. Reset nad runelem

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. Dux_inf

    Dux_inf Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 5, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    po 68nF już nie rozumiem :p
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Dobra ty na matrix robisz, to przewod od reset nad tunelem i kondek

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  6. Dux_inf

    Dux_inf Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 5, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podlutowalem szeregowo do A i po 15 minutach sie nie podnosi . Obnizylo to napiecie na punkcie A o 0,2 V , Jakieś pomysły ?

    Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum