1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rgh 2 dvd

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Zawach, Wrzesień 30, 2012.

  1. Zawach

    Zawach Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    witam jestem posiadaczem przeróbki RGH przerabiam wszystkie gry w programie isogod i odpalam w FSD zgrami ktore sa na 1 DVD nie ma problemu ale jezeli chodzi o gry na 2 dvd to już nie potrafie poradzic sobie z odpaleniem 2 plyty. Wyglada to tam mam na pendrajwie zgrane dwie plyty dvd 1 i dvd 2 w jednym folderze przerobine w isogod przechodze cała 1 płyte i pisze ze mam włozyc 2 i klikam wszystko ale plyta nr 2 nie chce odpalić :( Nie potrafie tego przeskoczyc i nie moge przejść całej gry Pierw MAX PYNE 3 Teraz Wiedzmin 2 a naprawde zalezy mi zeby ja przejść. Prosze pomuście pomóżcie :( a i dodam ze zainstalowałem FSD 3 i dalej to samo. Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ridic4sv

    Ridic4sv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2012
    Posty:
    173
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    W iso2good dodajesz 2 płyty, program upcha ci to w jeden folder bo gra ma te same id grę odpalasz normalnie z pierwszej płyty i jak prosi o drugą to po chwili znika komunikat i grasz dalej. Tylko tyle że w fsd pojawią ci się 2 okładki 1i 2 płyty
     
  4. edenek

    edenek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    125
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poł‚aniec, Poland
    W FSD można ukryć płytę 2.
     
  5. Michas303

    Michas303 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    A co zrobić jeśli chodzi o gry w formacie .xex ? Również wsadzić 2 programy do exiso ?
     
  6. edenek

    edenek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    125
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poł‚aniec, Poland
    W xex każda płytę pakujesz do osobnego folderu Disk 1 i Disk, czyli np Wiedźmin 2:\ Disk 1 i Disk 2
     
    1 osoba to lubi.
  7. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Ja zauważyłem, że nowe FSD rozpoznaje gry x płytowe i pokazuje tylko jedna pozycję.

    @down:
    2 płytki ME3 i normalnie jedna pozycje pokazywał, przez dvd extract.
     
  8. tygrys33

    tygrys33 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Dziwne mi pokazuje w FSD3 dwie okładki i zastanawiam się jak zrobić aby była widoczna tylko jedna.
     
    1 osoba to lubi.
  9. tygrys33

    tygrys33 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Przez dvd extract być może tak ale przez file managera niestety nie.
     
  10. omega_pl

    omega_pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2011
    Posty:
    269
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    PRG
    Drugą płyte daj move to no section i bedzie git :D
     
  11. Zawach

    Zawach Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    niestety ja nie ma podłączonego xboksa do internetu i nie mam koładek czy moze to byc przyczyna ze nie chce mi odpalac 2 płyta ??Robilem w iso2good wszytko mi ladnie rozpakowalo do jednego folderu i 2 plyta nie chce odpalic bo pisze prosze wolozyc 2 dysk i ile bym nie czekał to nic sie nie zmieni... a jak przerobie gre w fomacie xex przez exiso to jak dochodze do momentu w grze ze wlozyc 2 plyte to konsola zamiast odplac plyte nr 2 to znowu odpala plyte nr 1 i tak w kolko oczywiscie kazda plyta w dysk 1 i dysk 2 eh... nie wiem juz co robić macie jakies pomysly ??? moze cos zle robie ?? :(
     
  12. Haremhaton

    Haremhaton Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2011
    Posty:
    104
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Może spróbuj tak:
    1. Zrób folder 'Max Payne'
    2. W folderze 'Max Payne' stwórz dwa katalogi - 'disc1' i 'disc2'
    3. Do folderu 'disc1' wgraj wszystko to co masz rozpakowane z obrazu ISO1 (pliko foldery itp. bezpośrednio do tego folderu)
    4. Jak wyżej ale do folderu 'disc2' z obrazu ISO2
    5. Wrzuć do folder 'Max Payne' bezpośrednio na dysk konsoli/dysk zewnętrzny jako katalog główny. W FSD ustaw nową ścieżkę wyszukiwania ustawioną tylko na folder 'Max Payne' i głębokość skanowania na 10.
    Jeżeli nie będzie działało, to daj znać, a ja spróbuję jeszcze odpalić dashlauncha i poszukać tej opcji ze swapem. Mnie ten powyższy sposób działał na wszystko bez żadnego bawienia się dashlaunchami ani FSDkami. Także daj znać czy zadziała, a jak to jeszcze raz wszystko od początku spróbujemy sprawdzić :)

    PS. Sprawdź czy przypadkiem nie wypakowała Ci się drugi raz pierwsza płyta do obydwu folderów (sprawdź czy nie mają tej samej zawartości i wagi), bo mi kilka razy coś się cięło na komputerze i zamiast nową płytkę programy wypakowywały starą :p I wtedy też oczywiście nie działał disc swap :p
     
  13. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska

    Info Wystarczy poszukać, a nie zakładać istniejące wątki...
    http://xboxforum.pl/jtag-rgh-194/wgrywanie-2xcd-na-rgh-125867/



    Alert Kosz

     

Poleć forum