1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH 2 płyty

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez AC4, Luty 15, 2012.

  1. AC4

    AC4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam mój problem polega na tym żę mam przerobioną konsole RGH pobrałem battlefield 3 ma on 2 płyty .Druga płyta to dodatek tekstury w hd więc nie wiem jak mam wgrać ten dodatek. Najpierw pierwszą płytę przerobiłem do formatu god a drugą do xex , moje pytanie co dalej bo nie mam zielonego pojęcia czytałęm troche na forum ale wszystkie moje próby zakończyły się niepowodzeniem Za pomoc +++
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AC4

    AC4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    1. After extraction both Discs into ISOs, use EXISO to extract disc 1 to XEX Folder format.

    2. In Disc 1 you will find the Content folder which is the HD installation package (1.5GB), so copy the 45410950 and its sub folder 00000002 to your internal HDD under Hdd1/Content/0000000000000000/

    3. If you do not have Int HDD or not bigger than 1.5GB, then you can't played the game with the HD package. Gotta accept tat.

    4. Once HD package is installed, you will need the title update in order for the package to work. Search for it in the forum (166MB). Install it 000B0000 into the 45410950 where the HD package is installed earlier in the Int HDD. So you will end up with 2 folders under 45410950 now. One folder is TU and the other is the HD package. 00000002 and 000B0000.

    5. To find out the difference of HD and SD, one simple way is to look at the map on the table during the first briefing in the 2nd mission. The SD version of the maps is blurry and crappy. HD is sharper and you can almost read the map itself.
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1062
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tak skracając angielską wypowiedź folder content z dvd1 ładujemy do content na hdd wew! Oraz wgrywamy tą aktualizację koło 170mb też do content i gra śmiga
     
  6. AC4

    AC4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    ok już rozumiem o co chodzi ale mam 2 pytania :
    1. Skąd pobrać ten update do bf3 bo szukam juz trochę czasu i nie moge znaleźć?
    2. Czy te dlc moge wrzucić do content na dysku przenośnym i czy wtedy będzie działać?
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Musiałbys być na dysku wewnętrznym lub penie skonfigurowanym pod xboxa.

    Wysłane z mojego LG-P920 za pomocą Tapatalk
     
  8. AC4

    AC4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    mam dysk przenośny skonfigurowany pod xboxa mam na nim gry i dzieki rgh odpalam je właśnie z niego martwi mnie fakt że część ludzi powiedziała że jak chcę mieć dlc to musze kupić dysk wewnętrzny i nie wiem czy to prawda ale skąd mam wziąść ten update do bf3 nie mogę go znaleźć pomocy
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1062
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Prawda z dlc, co do pliku gdzies,na google będzie

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  10. AC4

    AC4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    ok dzięki no nic zostaje mi tylko kupić ten dysk wewnętrzny bo update już znalazłem
     
  11. Koner0

    Koner0 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam pytanie odnośnie instalacji BF 3 .
    Już się pogubiłem, czy dysk 2 jest w ogóle potrzebny?
    Czy wystarczy, jak wypakuje Dysk 1 do .Xex wrzucę do folderu Hdd1\GryXbox360,
    a tekstury HD ( wyekstraktowane z tego samego dysku 1) wrzucam do HDD1/Content/000000 + dorzucam TitleUpdate?

    Czy to zadziała, czy w takim razie dysk 2 jest do czegoś potrzebny?
    Pozdraiwma :)
    Koner0
     
  12. Koner0

    Koner0 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  13. Yanku

    Yanku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2012
    Posty:
    70
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    nie dam sobie ręki uciąć, ale kojarzy mi się że dvd 2 to kampania SINGLE, a DVD1 to multi + tekstury (albo single + tekstury a druga multi)
     
Wczytywanie...

Poleć forum