1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH a granie z płyt.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez cyryl19955, Październik 26, 2014.

  1. cyryl19955

    cyryl19955 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 28, 2014
    Posty:
    15
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam, mam Xboxa Slime z RGH. Jak się dzisiaj okazało z tańszą przeróbką bo konsola nie ogarnia kopii zapasowych gier na płytach, które śmigają normalnie na LT3.0. Tu moje pytanie. Czy da się w prosty sposób rozwiązać mój problem? Widzę również inne rozwiązanie tylko bardziej pracochłonne, można wrzucić płytkę do kompa zrobić z niej obraz płyty, później na xex i na konsole. Tylko że taka zabawa zajmie mi pewnie jakieś 30min z 1 płytką. Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1112
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tak, zrób flash napędu :D
    Cena w zależności od daty produkcji konsoli.
     
    1 osoba to lubi.
  4. rastaman2626

    rastaman2626 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2014
    Posty:
    87
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    N S
    masz RGH czyli odpalasz gry z dysku
    musiałbyś mieć LT 3.0 aby odpalać gry z płyty

    RGH nie pozwala grac z kopi zapasowych na płytach
     
  5. cyryl19955

    cyryl19955 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 28, 2014
    Posty:
    15
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1112
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie .

    opcja 1 - samo RGH - to to co Ty masz
    opcja 2 - RGH + LT3 - grasz z dysku albo z kopii na dvd (bez XBL)
    opcja 3 - RGH + LT3 (DUALNAND) - przełączasz sobie czy z dysku (RGH) czy z płyty (oryg lub kopia) - i tutaj możliwe jest granie na XBL.
     
    1 osoba to lubi.
  7. cyryl19955

    cyryl19955 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 28, 2014
    Posty:
    15
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Dzięki wielkie. Do zamknięcia
     
Wczytywanie...

Poleć forum