1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH a gry 2płytowe

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wasil23oki, Maj 31, 2012.

  1. wasil23oki

    wasil23oki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2012
    Posty:
    89
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ciechanów
    Witam mam pytanie, od dwóch dni jestem posiadaczem RGH, wszystko pięknie, i tu mam do was pytanie, gry 2, 3, lub 4płytowe, jak je instalować?, bo z tego co wiem, Battefield 3, na drugiej płycie ma textury HD, i jak je wgrać panowie, pomocy...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1062
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zalezy od gry kesli gra ma druga plyte jako dlc, leci zawartosc content do content na dysk konsoli. Nie usb fat32

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Podepnę się

    Wgrałem wieśka2 tak:
    Wiedźmin > Cd 1>pliki plyty 1
    > Cd 2>pliki plyty 2
    Folder o nazwie wiedzmin jest jeden i zawiera dwa foldery z CD 1 i CD 2 ale jak uruchamiam bibliotekę gier to wyświetla mi się jakby były dwie gry na dysku i niezależnie którą płytę wybiorę gra i tak się uruchamia. dobrze zrobione, będzie przerzucać na drugą płytę automatycznie czy muszę jakoś inaczej to zrobić?
     
  5. mc55

    mc55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2008
    Posty:
    146
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Hindenburg
    u mnie przełącza każdą grę w ten sposób, a jak zrzucam je z obrazów iso programem Iso2God to program tworzy automatycznie jeden katalog (ID gry) i sam umiejscawia je odpowiednio nie robiąc żadnych podkatalogów cd1 cd2 i też działa , sprawdzane na max payne 3 i mass effect 3 , płyty idą automatycznie. Z batamanem nowym mam tylko problem bo drugi dvd to dlc i nie umię go zainstalować , płyta uruchami się normalnie widac menu tylko jak próbuję zainstalować to pisze że się nie da, jak ktoś próbował napiszcie czy Wam sięudało
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1062
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Oczywiscie drua plyta na pamiec masowa do content

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  7. Curian666

    Curian666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    539
    Polubienia:
    47
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    UP: jeżeli jest to dodatkowa zawartość do zainstalowania to tak do Content jeżeli to druga płyta do grania to do Games razem z pierwszą płytką
     
  8. mc55

    mc55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2008
    Posty:
    146
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Hindenburg
    tak, już zobaczyłem, trzeba było zawartość płyty rozpakować do xex i dopiero przegrać zawarty w środku content, bezpośrednie wgrywanie do content nic nie daje
     
  9. d0mel

    d0mel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a wiesiek ma na jakiejs plycie content czy nie ?
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Ekusiek
    Odpowiedzi:
    5
    Wyświetleń:
    3021

Poleć forum