1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH a GTA V

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Zawach, Wrzesień 13, 2013.

  1. Zawach

    Zawach Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam posiadam konsole xbox slim 4gb RGH bez wewnętrznego dysku HDD posiadam tylko dysk zewnętrzny przerobiony na fat32 z którego odpalam wszystkie gry. Właśnie porałem grę GTA 5 i bardzo zależy mi żeby ją odpalić ale z tego co się doczytałem Potrzebna jest instalacja gry DLCja dysk wewnętrzny
    [wymoderowano bo warn]
    Cytat:
    1. ROBICIE GODA Z DVD2
    2. XBOX IMAGE BROWSER WERSJA 350
    3. OTWIERACIE DVD1
    4. ROBICIE EXTRACT NA FOLDERZE CONTENT
    5. ZAWARTOŚĆ CONTENT/0000/MEDIA ID CZYLI FOLDER 00000002 PRZENOSICIE DO FOLDERU Z GOD'EM
    PRZERZUCACIE CAŁOŚĆ NA DYSK WEWNĘTRZNY XBOXA,PENDRIVE, DYSK USB PRZYSTOSOWANY DO PRACY Z IXEM I GRACIE.

    ZAWARTOŚĆ DVD1 PRACUJE NA TAKIEJ SAMEJ ZASADZIE JAK KAŻDY DLC - DZIAŁA TYLKO Z DYSKU XBOXA LUB PRZYSTOSOWANEGO DO PRACY Z IXEM (MAX 32GB)
    USB Storage Device Support for Xbox 360 - Xbox.com

    Wyjaśnienie obrazkowe.
    http://s2.postimg.org/yd6l5fw4p/Przechwytywanie.png
    Nie chce kupować dysku
    Czy jest możliwość odpalenia tej gry na dysku zewnętrznym jak tak to jaka ?
    Czy jest mozliwosc odpalenia tej gry z pendrajwa ?? jak tak to jak się to robi ?
    Co mi radzicie żeby odpalić tą grę ??? Z góry dziekuję

    //Mały warn dla zaznajomienia się z regulaminem
    Nie podajemy linków do pirackiego contentu
    ~z0nk31
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ringus

    Ringus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Dalewo
    Póki co nie ma takiej możliwości. Musisz mieć wbudowany dysk.
     
  4. Coller22

    Coller22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    472
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Konin
    Panowie nie będę zaśmiecał forum więc dorzucę swoje 3 grosze tu, a a teraz do rzeczy czy dla gta V i całej tej operacji starczy jakimś cudem oryginalny dysk 20gb od M$ ?
     
  5. Ringus

    Ringus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Dalewo
    Tak. Do odpalenia gry potrzebne jest 8gb wolnego miejsca więc na luziku odpalisz.
     
    1 osoba to lubi.
  6. Zawach

    Zawach Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Czyli to z pendrajwem to kłamstwo ??
     
  7. MasterBarti

    MasterBarti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2007
    Posty:
    98
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zawach, tak dasz radę odpalić tą grę. Sam odpowiedziałeś jak masz to zrobić a potem pytasz jak masz to zrobić :/ (ale fail, czytanie ze zrozumieniem się kłania)

    jak byś nie umiał tego zrobić to tu masz poradnik:
    http://support.xbox.com/pl-PL/xbox-360/accessories/usb-flash-drive#0541c0eb90b54ea3b3d1835fef300de7
    obchodzi cię opcja "Dostosuj: konfiguruje część napędu flash USB (do 32 GB)." Robiąc to w ten sposób nic nie stracisz na dysku i będziesz mógł tam wrzucać dlc. A jak wrzucać dlc to jusz szukaj tu na forum.
     
  8. Dahaka

    Dahaka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie starczy. Mam ten sam problemem... Musisz mieć obydwie płyty jednocześnie zgrane, więc bez większego dysku lub pendrawja 16 GB się nie obejdzie.

    I dlatego mam tutaj pytanie do ekspertów.

    Da radę jakimś programem wywalić z którejś płyty pliki związane tylko z multi, tym samym zmniejszając rozmiar gry? Da się zrobić coś takiego?
     
  9. Ringus

    Ringus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Dalewo
    Nie musisz mieć. Na dysku nagrywa się tylko DVD 1. DVD 2 służy do grania i jeżeli nie chcesz to nie musisz go instalować na dysku.
     
  10. Dahaka

    Dahaka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale ja nie mam przerobionego napędu, a rgh chyba nie pozwala grac z plyt?
     
  11. kama3pl

    kama3pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wystarczy, że DLC wrzucę do Content/0000000000000000/545408A7 na dysku wewnętrznym, a DVD2 odpalę z USB? Będzie wykrywać dodatki? Muszę je dodatkowo odblokowywać?
     
  12. Ringus

    Ringus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Dalewo
    Średnio się na tym znam ale ja rozumiem to tak. Odpalasz obraz DVD 1, przerzucają Ci się pliki na dysk. Po tym odpalasz obraz DVD 1 z dysku zewnętrznego czy tam pendrive i grasz. W czym problem?
     
  13. Dahaka

    Dahaka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    w tym, ze nie mam dysku zewnerznego ani pendrajwa 16 gb :p chcialbym o zmiescic na wewnętrznym, ale nie starczy miejsca
     
  14. Ringus

    Ringus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Dalewo
    W takim układzie nie wiem jak Ci pomóc :p
     
  15. mati1408

    mati1408 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Panowie, krótko i po kolei. Niech ktoś ogarnięty i któremu działa zrobi "poradnik".
     
  16. hmielu3

    hmielu3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A działa już komuś już GTA czy to tylko spekulacje :D ???


    Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
     
  17. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1520
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    RGH
    1 Wypakowac dysk 1
    2 Skopiowac 545408A7 do Content/0000000000000000/
    3 Graz z dysku 2 GOD/XEX jak kto lubi.

    Tak to ma wygladac?
     
    3 użytkowników lubi ten post.
  18. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    dokładnie
     
  19. kama3pl

    kama3pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  20. newbie

    newbie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    1 osoba to lubi.
  21. konradin

    konradin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ściągnąłem już wcześniej przygotowaną wersję pod rgh i w dvd1 oprócz tych 4 plików, które mają iść do Content... jest jeszcze kilka innych plików, w tym min default.xex, jest tez folder common z 1 plikiem w srodku. Skopiowałem tylko te 4 pliki z folderu content do odpowiedniego miejsca na dysku wew, a druga plyte odpalam z pendriva (dvd2 przerobiona na xex), jednak gdy odpalam default.xex z pendriva to wywala mnie do dasha z komunikatem o źle zainstalowanej grze (pobierz ponownie). Czy ta reszta plików z dvd1 jest potrzebna? Jak tak, to gdzie je skopiować?
     

Poleć forum