1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH a Guitar Hero 5

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez modrzej, Grudzień 2, 2015.

  1. modrzej

    modrzej Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    W końcu nabyłem wiosło do swojej 360 i na pierwszy strzał poszło GH5.
    Jest jednak mały problem. Prosi o zalogowanie się do Xbox Live.
    Czy jest jakiś sposób, żeby to ominąć i grać bez konieczności logowania się?
    Będę niesamowicie wdzięczny za wszelkie sugestie w tej sprawie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. paTherion

    paTherion Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2009
    Posty:
    434
    Polubienia:
    311
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Belfast
    Kiedyś miałem rgh i guitar hero wszystkie części i śmigało pięknie włącznie z dlc.

    Prawdopodobnie chodzi tu o brak włączonej opcji fakelive w pliku ini. Mogę się mylić bo to było dawno temu ale to pewnie to ;)


    Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
     
  4. modrzej

    modrzej Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hmmm nie dam sobie ręki uciąć, ale chyba fakelive mam włączone.
    Nie mniej jednak sprawdzę po powrocie do domu.
    Słuszna uwaga... jakoś wypadło mi z głowy
     
    Ostatnia edycja: Grudzień 3, 2015
  5. modrzej

    modrzej Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Fakelive włączone... GH dalej ciska się o zalogowanie...
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    U mnie działa normalnie :p

    Wysłane z mojego SM-N920C przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum