1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH a headset

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez AbyStacja, Styczeń 31, 2013.

  1. AbyStacja

    AbyStacja Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Pytanie brzmi tak:

    - jak ustawić konsole na RGH żeby móc korzystać z wyżej wymienionego oryginalnego headsetu do xboxa.
    - w dziale gdzie zbierają się użytkownicy forum i ustawiają się na mecze CoD:MW3 jest wzmianka na temat teamspeak, przez którego się porozumiewają. Rozumiem, że owy temaspeak jest konfigurowany na konsoli? czy jak

    Proszę o wytłumaczenie jak to skonfigurować.

    Z góry dziękuję za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: RGH a headset

    Na pc

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    1. Bezprzewodowy? włącz go i zsynchronizuj z konsolą tak jak pada. To wszystko.
    2.Teamspeak jest konfigurowany na PC, nie konsoli.
     
  5. AbyStacja

    AbyStacja Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    headset przewodowy podłączany do pada.
     
  6. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Zgadnij... wystarczy podłączyć.
    :)
     
  7. AbyStacja

    AbyStacja Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    heh i już po sprawie ?? i bedzie mnie normalnie słychać ?? nie pisz ze to takie proste :D ale ze mnie balwan :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum