1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH a internet czyli jak to zjeść ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez szymonnedved, Grudzień 10, 2013.

  1. szymonnedved

    szymonnedved Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    śląsk
    Mam RGH i ktoś mi pisał na forum że można podłączyć do internetu konsole żeby pobierać okładki ale trzeba coś tam zablokować w jakimś tam pliku proszę o pewny poradnik jak to bezpiecznie zrobić, z góry wielkie dzięki :biggrin:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3701
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Liveblock , a najlepiej też Livestrong w DASHLAUNCH'u lub edytuj te 2 linijki w pliku : launch.ini
     
  4. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    734
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
  5. szymonnedved

    szymonnedved Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    śląsk
    czyli w launch.ini w liveblock i livestrong dać na true to do XBL za żadne chiny się nie połączy?
     
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3701
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tak jest.
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Tak ale pewnie już tak masz
     
  8. szymonnedved

    szymonnedved Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    śląsk
    nie wiem jak edytowac ten plik :(
     
  9. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
  10. MrCrowley1

    MrCrowley1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2013
    Posty:
    32
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A ja sie tu podepne launch.ini po edycji kopiuje spowrotem na konsole i ten poprzedni moge usunac bez zadnego problemu? Moga byc na konsoli dwa pliki o tej samej nazwie zaraz obok siebie?
     
  11. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie mogą być dwa, stary usuń nowy wrzuć.
     
  12. szymonnedved

    szymonnedved Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    śląsk
    do części pobrał okładki do innych nie dlaczego ? dawałem y potem zaktualizuj okładkę i tak na każdej grze
     
  13. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3701
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  14. szymonnedved

    szymonnedved Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    śląsk
    no np do wiedźmin 2, arcania gothic 4, gta v, diablo 3
     
Wczytywanie...

Poleć forum