1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH a Internet

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez malpa534, Sierpień 25, 2012.

  1. malpa534

    malpa534 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam nie mogłem znaleść takiego tematu to stworzyłem nowy. mój problem polega na tym że gdy podłączam internet do konsoli odłączając kabel od pc który jest podłączony do modemu i ten właśnie kabel(internet) podłączam do konsoli, xbox nie wygrywa neta a chciałbym np zaktualizować pluginy dodam że przed zainstalowaniem rgh internet działał może musze coś wypełnić w opcjach xboxa np ip komputera czy coś proszę o szybką odpowiedz. :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Uzależnione jest to od twojego dostawcy internetowego. Jeśli wymaga takich danych jak adresy ip mac adres, login hasło. Pamiętaj że testów nie przejdziesz na rgh dowiesz się czy masz internet po adresie ip/ pobierając okładkę do gry.
     
  4. malpa534

    malpa534 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    to tak okładki pobiera daje y na grę i wybieram opcje refresh jak klikam w update fsd to po 1sec pisze żę nie znaleziono aktualizacji (tylko że po angielsku ;p) a jak wchodzę w zakładke plugin o którą mi chodzi wyświetla mi się okienko gdzie pisze


    FSD plugin: FSD Plugin is Loaded...
    ConnectX: XonnectX Plugin is not loaded

    remote pc name: pole do pisania
    PC Share Name: pole do pisania
    User name: pole do pisania
    Password: pole do pisania


    Save Settings
    B Back

    może tak być czy jednak coś muszę wypełnić?
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    No to konsola ma internet. To co chcesz wiecej

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  6. malpa534

    malpa534 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Dobra dzięki proszę o zamknięcie tematu
     
Wczytywanie...

Poleć forum