1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH a kineckt oraz oryginalne gry.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Jivan, Sierpień 2, 2013.

  1. Jivan

    Jivan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Poznań
    Posiadam RGH na swoim Slimie, jak wyglada podlaczenie kinecta ? Posiadam kicencta i kilka oryginalnych pod niego gier. Mogę normlanie podlaczyc kinecta i grac w oryginalne gry jesli mam RGH ? Czy moge oryginalna gre zrzucic na dysk i odpalac ja z dysku ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dadas1122

    dadas1122 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2012
    Posty:
    84
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jeśli masz zainstalowane sterowniki do kinecta to możesz grać z przeróbką RGH
    oryginalne gry możesz skopiowac na dysk i grać bez płyty, jest tam taka opcja żeby skopiowac bezpośrednio z napędu.
     
  4. Jivan

    Jivan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Poznań
    A jak sprawdzic czy mam sterowniki pod kinecta ?
     
  5. dadas1122

    dadas1122 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2012
    Posty:
    84
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    napisałeś że posiadasz kinecta więc najprościej będzie jak go podłączysz ;) jak zadziała to masz sterowniki ^^ jak nie to nie posiadasz
     
  6. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Podlacz i zobacz czy dziala. Jak zadziala to masz starowniki zainstalowane.


    Wysyłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk 2
     
  7. Jivan

    Jivan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Poznań
    Dziala :D czyli sa sterowniki :D czyli gre oryginalna normlanie moge przerzucic na dysk i odpalac bez plyty ?
     
  8. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3705
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tak, ale po zainstalowaniu jej na HDD xbox'a, musisz odpalić programik NXE2GOD na konsoli, on sprawi, że gra będzie działała bez płyty.
     
  9. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Dokładnie tak.

    @offtop
    propsy za avatar :)

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  10. Jivan

    Jivan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Poznań
    Avatar jak avatar :D Bede musial pokombinowac z tym bo nie chce mi sie za akzdym razem konsoli klasc na boku, bo dla mnie lepiej wyglada jak stoi w pionie :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum