1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGh a nowy dash

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Dreamcast, Lipiec 4, 2012.

  1. Dreamcast

    Dreamcast Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, chciałbym wykonac update dasha w swojej konsoli, poniewaz czytałem, ze nowsze dashe mają kodeki.
    Konsola jest po RGH i tutaj moje pytanie.
    Czy update dasha moze zaszkodzic przerobce w jakikolwiek sposob?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Oczywiście że tak! Mając rgh nie wolno robić aktualizacji od MS. Ale aktualizacje Freeboot zrobisz również z pendrive, jest poradnik na forum. A co do samych kodeków poszukaj wersji pod RGH, wtedy żadnej aktualizacji robić nie musisz.

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  4. roxes

    roxes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    430
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Planeta Mako
  5. Dreamcast

    Dreamcast Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ściągnąłem ten plik, folder content utworzyłem na dysku w folderze FSD. Filmy dalej nie działają, co wiecej sprawdziłem wersje dasha, jest to 146990. Czytałem, ze ten dash ma wbudowane kodeki.
    Gdy próbuje otworzyć film włącza sie player z tym, ze cały czas mam czarny ekran. Menu playera jest widoczne.
    Filmy próbowałem otwierać z płyty i z dysku.
     
  6. roxes

    roxes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    430
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Planeta Mako
    Kodeki wrzuciłeś do odpowiedniej ścieżki można to sprawdzić wchodząc do głównego menu system>dysk twardy>elementy systemowe tam powinny się znajdować nowe kodeki.
     
  7. Dreamcast

    Dreamcast Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dysk mam zewnętrzny podpiety pod usb Konsola to Xbox slim 4gb.
     
  8. roxes

    roxes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    430
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Planeta Mako
    To przekopiuj kodeki na te 4gb programem Horizon automatycznie utworzy ścieżkę na penie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum