1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH a połączenie z internetem.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Jivan, Sierpień 4, 2013.

  1. Jivan

    Jivan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Poznań
    Otoz nie moglem nigdzie znalesc watku odnosnie polaczenia z internetem. Posiadam RHG i chcialbym pobrac sobie okladki do gier i inne rzeczy. Czy moge bez problemu polaczyc sie z WiFi ( ktore w domu posiadam ) i nie bedzie to stanowic zadnego problemu ?
     
    1 osoba to lubi.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. vvv93

    vvv93 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    243
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Tak, spokojnie mozesz sie polaczyc. W NXE wejdz w internet i wybierz "testuj"
    Powinien ostani punkt nie zadzialac, ale bedzie wszystko ok. W FSD bedzie juz podlaczone

    Wysłane z mojego Galaxy S VI za pomocą Tapatalk 5
     
    1 osoba to lubi.
  4. Jivan

    Jivan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Poznań
    Zaraz zobacze jak to wyglada :) Bo mam normlany router i nie chce mi sie kabla ciagnac tylko po przez wifi.

    Edit@ nie moge znalesc nigdzie w menu konsoli polaczenia ;/
     
  5. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    733
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Dashboard -> System -> Ustawienia Sieci
     
    1 osoba to lubi.
  6. Panpila

    Panpila Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2013
    Posty:
    18
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Ale szukasz w NXE czy FSD?
     
  7. Jivan

    Jivan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Poznań
    Szukam w ogolnych ustawieniach. Mam jakies porty napisane i przycisk testuj, kiedy go klikam dochodzi do 3 cos tam i pisze przez 30 minut przetwarzanie.
     
  8. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Robisz to w FSD czy nxe ? Zakładam FSD i plug-in od link. Wyjdź z FSD i w oryginalnym dashu przejdź do ustawień później system i sieć.

    Wysłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 4
     
  9. Jivan

    Jivan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Poznań
    Tylko problem polega na tym, ze nie moge przejsc do oryginalnego dasha ;/ w tym jest ten bol niestety.
     
  10. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Kliknij duży guzik dalej moje gry zakończ FSD i dalej jak wyżej napisane lub osobom dysk wykaz konsolę ustaw sieć wyłącz włóż dysk i będzie działać.

    Wysłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 4
     
  11. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    733
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    To zacznij od tego zeby w dashlaunch zmienic opcje przy nosysexit.
    Jak to przestawisz to bedzesz mogl przejsc do NXE i zmenic ustawienia sieci.

    Wysyłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk 2
     
  12. Jivan

    Jivan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Poznań
    Niestety, nigdzie nie widze tej opsjii i nie moge wrocic do podstawowego dasha ;/
     
  13. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1105
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Guide, Y i trzymaj RB na padzie, jesli nie zaladuje dash nxe, to w FSD Guide, raz w prawo i ustawienia systemu.

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
Wczytywanie...

Poleć forum