1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH aktualizacja

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Jordek, Maj 3, 2014.

  1. Jordek

    Jordek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 8, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Witam. Na początku powiem, że jestem świeżym posiadaczem RGH (usługę sprawiłem sobie z pół roku temu). Dziś pobrałem grę Need for Speed Rivals, zgrałem ją na dysk twardy itd, przeróbka ją czyta, gra się uruchamia, lecz wyskakuje okno z aktualizacją od Xbox Live. Klikam, by konsola pobrała tą aktualizacje i na końcu pobierania wyskakuje błąd. Stąd mam pytanko. Mianowicie jak zaktualizować oprogramowanie mojego RGH lub xboxa, by nowe gierki zaczęły smigać ? Czy poza tą aktualizacją należy coś jeszcze uaktualnić ? Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
  4. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    w jakim formacie masz tą grę w god/xex ?? przy tej grze nie musisz nic aktualizować jak gra się uruchamia i nie wyskakuje napis "pobierz ją ponownie" tylko musisz dobrze zgrać tekstury ( folder content) na dysk wewnętrzy , i gra ruszy
     
  5. Jordek

    Jordek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 8, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Mam w formacie God, tylko że nie mam czegoś takiego jak content. Jedyne foldery jakie mam to np. 454109C6, w środku niego 00007000 > 623722192039774214FA.data i 623722192039774214FA. To miesci się w jednej grze
     
  6. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    to musisz mieć grę w formacie XEX , po przerobieniu będziesz miał folder Content gdzie zawartość tego folderu (czyli folder 454109C6) przenosisz na dysk wewnętrzny do folderu Content/16 zer / i tu ten folder 454109C6 , reszta zawartości po przerobieniu do XEX to gra gdzie uruchamiasz ją z pliku default.xex ,
     
  7. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    A może autor tematu by napisał jakiego aktualnie ma dasha to będzie wiadomo czy jest potrzebna aktualizacja czy nie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum