1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH Alan Wake Blad

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Gawlik, Lipiec 12, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Gawlik

    Gawlik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam wlasnie mozna powiedziec skonczylen gre Alan Wake i pytanko. Mam RGH i pod koniec gry wyskoczyl mi komunikat przeczysc plyte szmatka jak wiemy pltyt zadnej nie ma bo gra zostala wypakowana przez program iso2god, dlatego mnie to zaciekawilo wlasnie skad taki konunikat ktoa zle zrobil obraz gry? Czy moze wina programu iso2god i przerobic ja jeszcze raz ? Generalnie gra zaciela sie na ostatnim filmiku w grze ale chce go dokladnie obejrzec . bo zadna gra od bardzo dawna tak mnie nie wciagnela i przestraszyla !!!! Polecam gre wszystkim :)

    Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krazykilla

    krazykilla Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2007
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sam sobie odpowiedziałeś ;] Prawdopodobnie był błąd w obrazie. Możliwe jest też, że dysk konsoli jest uszkodzony. Pozdrawiam!
     
  4. Rusłan Bahrutdinov

    Rusłan Bahrutdinov Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2012
    Posty:
    105
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Jeśli tylko z tą grą taki problem, to znaczy że błąd w obrazie. Ściągnij z innej strony i ciesz sie grą :)
    A swoją drogą super gra, ale w pewnym momencie doprowadziła mnie do szału, gdyz prawie przeszedlem całą gre na najwyzszym poziomie i zarobilbym G a tu pod koniec mnie jeden fra*er zabił ;__; Ech... życie.
     
  5. Gawlik

    Gawlik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wow ale grales tak zeby ani razu nie pasc tak ? I to na najtrudniejszym poziomie? Hehhe hardkor :) sciagm z innego zrodla wrzuce i zobaczymy czy pojdzie koncoweczka :) zmartwilo mnie ze to moze byc dysk konsoli... gralem w inne gry i nie mialem jeszcze takiego komunikatu... myslalem ze uwolnilem sie od tego komunikatu po nie milych doznanich z L.T 2.0 i Skyrimem z spolszczeniem.... oby to byla wina zlego obrazu....

    Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. Rusłan Bahrutdinov

    Rusłan Bahrutdinov Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2012
    Posty:
    105
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    No znaczy całą gre chciałem na najtrudniejszym przejść. Ale żeby też otrzymać G, trzeba było przejść przez całe miasto ( tam w nocy idziesz do helikoptera na wzgórzu, może pamiętasz) No i kur** ja juz prawie dobiegłem to tego jeba**go helikoptera, a mnie z tyłu jakiś fiut rzucił toporkiem małym i po ptakach :(
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum