1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rgh - aplikacje typu Facebook

Temat na forum 'Aplikacje' rozpoczęty przez Michal27888, Maj 17, 2013.

  1. Michal27888

    Michal27888 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2012
    Posty:
    250
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Czy mozna jakoś przeglądać aplikacje takie jak np: facebook na rgh?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  4. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Na linux' sie mozna :D
     
  5. Michal27888

    Michal27888 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2012
    Posty:
    250
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    tylko jak wgrać linuxa?
     
  6. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
  7. Michal27888

    Michal27888 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2012
    Posty:
    250
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Ale jak to się połańcza z internetem przez wifi?
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    po kablu tylko
     
  9. Michal27888

    Michal27888 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2012
    Posty:
    250
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Czyli od liveboxa da rade?
     
  10. speedi93

    speedi93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    118
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Jelenia Góra/Jeżów Sudecki
    od liveboxa kablem? tak da rade ;)
     
  11. Michal27888

    Michal27888 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2012
    Posty:
    250
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Bo chodzi mi o toże mam liveboxa 2.0 i mam podłączony do komputera z gniazda z czerwoną naklejką i gdy raz chciałem podłączyć xboxa do drugiego gniazda z naklejką żółtą nie było internetu.
     
  12. baczek87

    baczek87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    146
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Zabrze
    bo w LB2.0 zołte gniazdo jest do podłaczenia tunera TV ;)
     
  13. Michal27888

    Michal27888 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2012
    Posty:
    250
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Więc do którego gniazda podłącza się drugie urządzenie?
     
  14. longchorn

    longchorn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum