1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

[RGH] Arcade - Brak konta live - co z tym zrobić?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez karul, Maj 13, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. karul

    karul Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mama rgh i przy uruchomieniu crash course 2 otrzymuje komunikat "you must be signed into xbox live to play this game". Nie pomaga zaznaczenie fakelive w dashaluncherze. Konsola nigdy do neta nie była podłaczona, więc konta live nie zakładałem.
    Istnieje możliwość założenia konta lub emulacja konta live na rgh?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28146
    Polubienia:
    3221
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nie zagrasz w tą grę na RGH.
    Ona działa tylko na XBL.
     
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    zablokowane masz odblokuj w 360 content menager
     
  5. karul

    karul Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    TigraTeam: Jeśli chodzi o 360 content menager to sprawdzałem już i mam UNLOCKED, więc raczej nie to. (chyba że coś innego trzeba zapodać)
    SETH : Inne gry z XBL działają bez problemu tylko ta jedna próbuje się łączyć z netem (i pewnie na tym polega mój problem, ;) )
     
  6. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    W tą gre nie zagrasz na rgh, bo musi być połączone z xbl, już masz napisane.
    NIE ZAGRASZ W TĄ GRE NA RGH

    Wysłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum