1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH - błąd podczas gry - Przetrzyj dysk miękką ściereczką

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez agula, Grudzień 25, 2013.

  1. agula

    agula Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Mam konsolę Xbox slim z RGH. Dash jest na pewno najnowszy bo była przerabiana tydzień temu. Podczas gry w Fifę 14 wyskakuje błąd, żeby przetrzeć dysk miękka ściereczką. Do tej pory było ok i działało dobrze, ale dziś rano wyskoczył błąd. Co z tym zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. koloboro

    koloboro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    87
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    masz rgh i grasz z płyty ???
     
  4. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Gra przerobiona do XEX/GOD?
    Spróbuj wyczyścić pamięć podręczną.
     
  5. agula

    agula Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie gram z plyt przeciez to rgh. Nie pisalam ze gram z plyt tylko ze wyskoczyl taki blad i zebym wyczyscila dysk co mnie zdziwilo. Plyte bym wiedziala i nie pisalabym tu, ale dysk? Gra przerobiona do GOD.

    Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Prawdopodobnie uszkodzony hdd

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  7. agula

    agula Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hmm konsola ma dopiero 1.5 roku. Szkoda by bylo jakby cos sie z nim dzialo :-( jak zaczelam nowa rozgrywke to juz nie wyskakiwal zaden komunikat. Zobacze, jeszcze pogram i czy blad sie znowu pojawi.

    Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
     
  8. rufus282

    rufus282 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    349
    Polubienia:
    63
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zza miedzy.
    Przetrzyj HDD i napisz jakie masz wymiary i ile lat.

    Wysłane przy pomocy palcy.
     
  9. agula

    agula Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niby jak przetrzec dysk? Moje wymiary i wiek wiele nie wniosa do tego tematu. Nie bardzo rozumiem jak mialyby pomoc w rozwiazaniu problemu. A moze wpisac je jako ip lub brame domyslna? Chyba tylko port by sie zgadzal :p

    Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
     
  10. rufus282

    rufus282 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    349
    Polubienia:
    63
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zza miedzy.
    Mi się zdaje że pomoże a co do portu to moja wtyczka kompatybilna jest z większością portów ;-)

    Wysłane przy pomocy palcy.
     
  11. akimata

    akimata Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2013
    Posty:
    33
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Olsztynek
    Problem ze ściereczką wyskakuje przy uszkodzonym savie. miałem tak w skyrim jak wyszedłem podczas zapisywania. trzeba wtedy wczytać wcześniejszy zapis albo po prostu zacząć od nowa jak się nie da inaczej
     
  12. agula

    agula Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Akimata dzieki za info. Moze i tak byc bo do tej pory juz nie wyskoczyl zaden blad :)

    Rufus obawiam sie ze wtyczka nie bedzie juz zgodna z moim nowym oprogramowaniem :p

    Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum