1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH- Brak okładek

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez DinapeS, Październik 31, 2015.

  1. DinapeS

    DinapeS Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 21, 2015
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam, od paru dni posiadam przerobionego xboxa, mam jeden problem, otóż jestem połączony z internetem (w lewym dolnym rogu wyświetla mi się moje IP lokalne) ale gdy nacisnę przycisk "Odśwież okładki" to na dole pojawia się tylko "HTTP: 4 pozostało(0.00kb/s)" no i nie mam jak jak ich zaktualizować.
    Proszę o pomoc, dziękuje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Boll

    Boll Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2013
    Posty:
    214
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zduńska Wola
  4. DinapeS

    DinapeS Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 21, 2015
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dziękuje za tak szybką odpowiedź, już pobrałem Aurore 0.5b, i teraz gdzie mam to wrzucić?
     
  5. dumny

    dumny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2011
    Posty:
    66
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tak jak fsd tylko musisz w dl podać ścieżkę do aurory i zapisać.

    Wysłane z mojego E2105 przy użyciu Tapatalka
     
  6. Macian

    Macian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    80
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jędrzejów
    To dziwne, bo mi dalej się wgrywają :)
     
  7. DinapeS

    DinapeS Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 21, 2015
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dziękuje za pomoc, wszystko działa jak należy :)
    Mam tylko jeszcze jedno pytanie, gdzie mogę kontrolować prędkość wentylatora ponieważ xbox strasznie się grzeje?
     
  8. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    W dashlaunchu

    Wysłane z mojego MX5 przy użyciu Tapatalka
     
  9. gipsiarz

    gipsiarz Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wykasowałem gre i teraz nie wiem jak usunąc okadkę gry w aurora 0.5b
     
  10. mips6250

    mips6250 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2015
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jak Ci się konsolka grzeje to jak najszybciej wymień pastę termoprzewodzącą na procesorach i uszczelnij tunel.
    Od razu pomaga i wtedy spokojnie można zmniejszyć obroty wentylatora.
     
Wczytywanie...

Poleć forum