1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH czy LT+

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Cristallo, Luty 11, 2013.

  1. Cristallo

    Cristallo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Chciałbym zapytać co jest lepsze RGH czy LT+ bo pisałem z paroma gościami co przerabiają Xboksy i jeden mówi tak a drugi tak.
    Słyszałem że RGH może się ścinać a inny pisał że nie ma takiej możliwości.
    LT+ pisał że tego modelu nie można tak przerobić.
    Data "Xbox slim 2012-08-31" a nie chciał bym żeby mi źle przerobili lub żeby podczas gry się ścinało.
    Więc co byście mi zaproponowali?

    PS: Jeżeli już był taki temat to proszę o przekierowanie bo szukałem ale nic na ten temat nie znalazłem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: RHC czy LT+

    przy rgh zero zabawy z plytami ale brak xbl
    ltu drogie ale mozna grac live

    Wysłane z pociągu kolei mazowieckich na trasie W-WA Wileńska-Małkinia:)
     
  4. Cristallo

    Cristallo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: mlkgmk

    No to ja wiem ale chodzi mi oto co jest lepsze i czy nie będzie mi się zacinał RGH

    PS: Sorki za pomyłkę napisałem tam RHC zamiast RGH
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Jak nie zalezy Ci na grze na livie rgh lepsze i nie bedzie sie nic zacinac
     
  6. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Jeśli nie interesuje Cię granie multi w sieci to tylko rgh. Masz nowy model konsoli z płytą główną Corona także za rgh w tym slimie musisz zapłacić od 200 zł. wzwyż niestety.
     
  7. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: RHC czy LT+

    a ty nie masz swojego rozumu?dostales jasno napisane co i jak i sam wybierasz co dla Ciebie jest lepsze. dziewczyne tez Ci mamy wybrac?

    ps jakby rgh wiazalo sie z ciaglym scinaniem gier to czy ktos by to robil, pomysl. dobrze zrobione rgh dziala elegancko.

    Wysłane z pociągu kolei mazowieckich na trasie W-WA Wileńska-Małkinia:)
     
  8. Cristallo

    Cristallo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Rgh

    Jeszcze jeszcze jedno pytanie jak przerobie RGH czy będę mógł odpalać gry z przenośnego dysku?
     
  9. czeski24

    czeski24 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: RGH czy LT+

    Tak

    Wysłane z N 3310
     
  10. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    rgh.
     
  11. Felmyst

    Felmyst Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2012
    Posty:
    115
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Odp: RGH czy LT+

    Ja mam RGH i jak widzę kuzyna który gra w battlefield 3 na Xbox live to aż żałuję że nie mam dostępu ;( kuzyn oczywiście wszystko legalnie ;)

    Wysłane z mojego Pegazusa za pomocą Tapatalk 2.
     
  12. wadyl

    wadyl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Polska
    To trzeba było się nie łaszczyć tylko zrobić konkret przeróbkę i grał byś teraz z kuzynem na Xlive
     
  13. Felmyst

    Felmyst Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2012
    Posty:
    115
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Odp: RGH czy LT+

    Nie zakaladalem że będę grał multi.

    Wysłane z mojego Pegazusa za pomocą Tapatalk 2.
     
  14. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: RGH czy LT+

    to zrob dualnand i bedziesz gral przez neta:)

    Wysłane z pociągu kolei mazowieckich na trasie W-WA Wileńska-Małkinia:)
     
  15. Felmyst

    Felmyst Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2012
    Posty:
    115
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Odp: RGH czy LT+

    Dual nand? Mam aktualnie w Xbox RGH oraz LT (bodajże 3). Ale o co chodzi z dualnand to pojęcia zielonego nie mam ;) w każdym razie jak to ogarnę to będę mógł grać na Xbox live?

    Wysłane z mojego Pegazusa za pomocą Tapatalk 2.
     

Poleć forum