1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

rgh czy warto?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez odziem78, Kwiecień 12, 2012.

  1. odziem78

    odziem78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    co do rgh sie zastanawiam....czy gry wczesniejsze ktore chodzily pod 2.0 beda sie normalnie uruchamiac i zgrywac na dysk bez potrzeby pachowania topology i uzywania nag.ishasza i nie sprawia problemow (cos sie sypie przy tej przerobce)przy grach? (mowa o rgh) i ile bedzie trzeba czekac na rgh 2 ? prosze o pomoc bo mam zamiar ja przerobic ..podajcie wady i zalety aktualne..
    dziekuje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Opłaca się na przerobić na RGH, nie ma żadnych problemów z grami. Tak będziesz mógł zgrać gry z płyty na dysk i później grać prosto z dysku bez płyty, musisz tylko przerobić programem nxe2god na konsoli i będzie działać.
    Co do wad, zalet itp. To zapraszam do działu JTAG/RGH, wszystko jest :)
     
  4. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Wady - only brak LIVE.
    Zalety - ALL.
    Nie trzeba z napędem biegać 3 razy do roku do przeróbki (wiadomo , można samemu) i wypalać płytki specjalną nagrywarką.
    Wszystko działa , bez pier.....niczenia.
    Z resztą wszystko już jest opisane na forum.
     
  5. mdgwp

    mdgwp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 19, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Dokładnie.
    Ja też na tygodniu wybiorę się z konsolą, by zamontował mi czip. Z napędu rezygnuję z tego względu, że miałem parę ekscesów z nim. Zresztą wbrew pozorom sporo taniej wychodzi posiadanie rgh aniżeli ixtreme.
     
  6. odziem78

    odziem78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    a w gry pelne arcade na rgh tez bede mogl zagac ,jak je zainstalowac na dysk..?
     
  7. Yamrox

    Yamrox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2012
    Posty:
    47
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    za to jest xlink kai i xbslink który daje ci możliwość gry przez neta za FREE czyli nawet lepiej jak konsola jest przerobiona aniżeli nie przerobiona.
     
  8. odziem78

    odziem78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    a jak sie mam sprawa z aktualizacja na rh? sam bede nogl sja zrobis vez problemu?
     
  9. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
Wczytywanie...

Poleć forum