1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH Dash 16202

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez caroliscool, Grudzień 20, 2012.

  1. caroliscool

    caroliscool Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam,
    dzisiaj odebralem paczke z xboxem przerobiona na RGH. Dashboard mój to: 2.0.16202.0.. Dlatego ze konsola nie odpalała się z automatu (poniewaz zapomnialem dac dysku twardego)sciaglem FreeStyle Dash Live Installer z poradnika ESLORDA. Wgrałem wszystko jak nalezy i gdy wlaczylem instalacje wywalilo mi blad ze moj Kernel nie jest obsługiwany. Mam wgrywac nowego dasha? bo juz sam nie wiem. probowalem takze poradnika akiry lecz tamta wersja dash lanchu jest za niska.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    dash lunch 3.05 obsługuje ten kernel
     
  4. caroliscool

    caroliscool Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dzieki odpalilem wlasnie FreeStyle :)

    Sorki że w tym temacie lecz mam jeszcze 1 problem. chce zgrac przez ftp gre na dysk mojego klocka. podlaczam kabel niekrosowany do rutera, ale niestety ani lapmka na ruterze sie nie swieci ani NXE go nie widzi ani freestyle.
    Próbowalem przywracania ustawień fabrycznych rutera zmienialem ustawienia DHCP. XELL nie moze sie podlaczyc chodz wyskakuje jakis IP: 192.168.1.99 i MAC.. probuje sie polaczyc z 192.168.1.98 ale sie nie laczy.

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  5. Rafał Jakuć

    Rafał Jakuć Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2011
    Posty:
    87
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Białystok
    ja bym polecił na przesyłanie samych gier podpiąć się bezpośrednio pod sieciówke w kompie. dużo ułatwia bo przez router to musisz konfigurować dodatkowo sieć a jak dasz bezpośrednio tego problemu unikasz, mozesz ustawic sobie stałe ip jeżeli nie będzie szło z automatu.
     
  6. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    A ja bym powiedział że jest odwrotnie. Przy połączeniu PC->Xbox musisz wpisać w kartach sieciowych obu urządzeń adresy ip tak aby działały w ramach jednej sieci. Jak podłączysz je bezpośrednio pod router z włączonym dhcp to wszystko skonfiguruje się samo..
     
Wczytywanie...

Poleć forum