1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH do lt3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez crumka34, Lipiec 31, 2016.

  1. crumka34

    crumka34 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam i przepraszam za posta jeśli pisze w złym dziale :)
    Przejdźmy do tematu czy jest możliwość przerobienia gry rgh pod lt3.0 czy nie?
    Jeżeli tak to jakich programików używać oraz jak to zrobić (podajcie tutka jeśli takowy istnieje).
    Chodzi mi głownie o grę:

    Śródziemie: Cień Mordoru, Middle-earth: Shadow of Mordor

    znalazłem tylko na jednej stronce tę gierkę pod lt3.0 ale niestety plik iso miał błąd z jakim nigdy jeszcze się nie spotkałem a tak to spotykam ją tylko pod rgh.
    Jeśli ktoś posiada linka do tej gry pod moją przeróbkę to prosiłbym o podanie:)

     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Damian_89

    Damian_89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2011
    Posty:
    335
    Polubienia:
    419
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Devil Team Hacked
    Zawsze możesz być pierwszy i sprawdzić czy da radę ;)
    Jeżeli gra pod RGH jest w formacie .god to na .iso przerobisz programem godtoiso. Po takiej konwersji wypalił bym płytę zgodnie z poradnikiem który jest na forum Wypalanie gier pod LT 3.0, jak nie zadziała to prześwietlić agbx360 i następna płytka do wypalenia i sprawdzenia.

    Wysłane z mojego D722P przy użyciu Tapatalka
     
  4. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3471
    Polubienia:
    1238
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Z XEX do ISO nie da rady bo brak powiedzmy ,,szkieletu'' a z GOD do ISO próbuj powinno działać tylko pytanie czy ten god był w trybie stratnym czy jest 1 do1, próbuj najwyżej będziesz stratny o płytę.

    OCZYWIŚCIE GRASZ OFFLINE NA TYM!
     
  5. crumka34

    crumka34 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Rozmiar XEX: 7.71 GB
    Rozmiar GOD: 7.75 GB
    Rozmiar CONTENTu: 1.70 GB
    Język: ENG / Polskie napisy




    Tylko tyle wiem.
     
    Ostatnia edycja: Lipiec 31, 2016
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12078
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    xex jak wypakujwsz do plikow to.chyba wlasnie masz 1.7, a nie ponad 7 ;)

    Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
     
  7. IsXboxMen!Halleluja

    IsXboxMen!Halleluja Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2016
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    360MPGUI wejdź w zakłade Tworzenie ISO i je utwórz
     
  8. crumka34

    crumka34 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    niestety nie udało mi się przerobic tego rgh ale kolega poratował mnie tą gierką ale nie do końca i wychodzi tak:
    - sprawdziłem 2 obrazy iso za pomocą abgx i wszystko jest na zielono i niebiesko
    - wypaliłem płytki i zweryfikowałem wszystko jest super
    - zainstalowałem grę na dysku przed uruchomieniem 100%
    - odpaliłem grę i zaczęła się instalacja jak to mają nowe gry niestety zatrzymuje się na 82% i wywala błąd

    ktoś ma jakieś sugestie, pomysły? W innym wypadku będę musiał fundnąć sobie oryginał :)
     

Poleć forum